Det rullar!

2015-11-03 / 21:26:56

Life is good!
Livet känns lite som om att jag precis börjat levt, som om de senaste två åren har det endast stått på standby, tills nu. Fantastiskt nice!
Plötsligt har jag tid för fritid och mycket mer!
 
 
Så vad gör man då? När livet har växlat ner till trean och man ligger stadigt på 50? Ja.. varför inte gasa upp lite, till 70 i alla fall? Jag kunde inte stå emot det.
Så jag tog och gick med i tjejjouren, unga aktiespararna, börjat extrajobba på Casinot och har anmält mig som "vikarie" för Genomtänkt kom.byrå. Fantastiskt kul! Känner mig så peppad på allt detta, dessutom försöker jag träna tre gånger i veckan och träffa vänner.
 
Hehe, går ekvationen ihop? Hittills har den faktiskt det, men annars är det väl bara att sätta foten på bromsen? Inte sant?
 
Känns som sagt kul att få engagera sig i olika föreningar och företag. Ännu roligare att jag faktiskt har tid för det, känna att tiden som finns läggs på saker jag själv har valt att engagera mig i. Tänkte förresten börja skriva en bok dessutom? Haha Blir dock inte prio ett, men vore kul att få ihop det...nån gång. Nån som vill provläsa senare? ^^
 
 
Måste även få delge lite bilder från en promme jag och Shielo tog. Så vackert!<3
Märk väl månens uppgång.
 
 
 
Summan av det hela är väl att det rullar på.
:)
 
//Erika
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0