Hello!

2015-09-23 / 20:31:13

Oh du höstiga september. Regn och té. Älskart!
Varje dag som ger regn, tänds det ett litet leende faktiskt. Konstigt men sant. Kanske är det så att jag associerar regn med mysiga innedagar? Mycket möjligt.
 
Har hunnit bli ett år äldre dessutom. Känner mig inte en dag äldre än 23 måste jag säga, men ändå blev jag visst 24 år nu i veckan. 
 
Minns ni när man gick i lågstadiet och tyckte att dom i högstadiet nästan var vuxna? Eller dom i gymnasiet?? Hua! Dom var gamla. Man kan ju undra hur en sjuåring ser på mig idag?
Näråå ja e ju ungdomen själv. Nästan. ^^
 
 
Helgen blev lugn för mig annars. Men jag förgyllde den med banan och jordgubbsmackor. Tro mig, det är en hit! Även om det kanske inte låter som det ;)

 
Men jag är ju inte den enda som fyllt år! Brodern Mac har fyllt och andra brodern Tobz fyller snart år med. Men brorsdottern har även hunnit fylla år.
Eftersom jag inte kunde vara på plats, så kände jag för att göra något annorlunda. Så varför inte göra en knasig video? Självklart!
 
 
Kan nog även bli min Halloween-sminkning. ^^ (notera det oplanerade frågetecknet på kinden).
Väldigt kul och uppskattat!
 
Snart tar oktober vid. En månad full av planerade aktiviteter.
Ser verkligen framemot det.
Men november ska bli spännande med, då jag kör mitt första pass på extrajobbet Casino Cosmopol i garderoben den 6/11. Kom och säg hej!
 
//Erika
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0