Sommar sommar sommar

2016-08-03 / 21:55:11

Mina tre semesterveckor är över och jag är tillbaka i Svallet. Vill tacka alla som på ett eller annat sätt har varit med under denna tid ❤ 

Börjar med en bildbomb från Ström. Fantastiska Holmen har besökts och familjekvällar.


Fantastiska dagar! 


Firade Nicklas 30 årsdag i Hammerdal! En härlig kväll med massa god mat så som sötpotatis strips, kyckling, friterad pannkakssmet med massa goda tillbehör. Alltid roligt att återse gamla vänner! 


En tripp till Östersund hanns med. Stråket och träffa några fler godingar. 

Riktigt roligt att man arrangerade quiz och sände den senaste Star Wars filmen mitt på torget! 

De sista dagarna i Ström njöt jag av stillheten. Att kunna gå ut på gården utan att det blir ett projekt samt umgicks med päronen. Några riktigt fina dagar. 

Jag och modern provade på att göra rullrån, denna gång gick det faktiskt bra! Trixigt i början men sen gick det fantastiskt bra. Goda! 
Lite bad blev det också.

Efter detta bar det iväg hemåt till Sundsvall för en snabb ompackning till Sthlm! Jag, Sanna, Ullis och Amanda for iväg mot staden för att umgås och shoppa. 



På fredagen käkade vi middag på ett fantastiskt ställe som hette Supper. Massa goda smaker man aldrig tidigare smakat. Räkor i olja, råbiff(isch) med bläckfiskpure eller liknande och mycket mer, väldigt nöjd över detta besök helt enkelt. Michelle och Emelie hängde med dessutom! Väldigt roligt att ses igen!


Därefter gick vi på något som hette "under bron" vilket var som en krog, under en bro, som kan liknas vid en festival. Dansgolv ute och inne, boule, barer ute och inne och gungor.


Dagen därpå strosade vi i fler affärer och kikade runt lite. 

Dagen avslutades på klubben Solidaritet. Riktigt roligt! En klubb med två våningar, en fantastisk DJ, en övervåning nästan helt utan tak, en riktigt rolig natt!


Ett besök på Mall of Scandivia och därefter hemresa till Svallet igen. Här kommer förresten några annorlunda ord som kom upp under resan: Toppsnäckor, olovlig u-sväng, "varningsskylt för jättefin rastplats" och "run you fools". Måste dock få berätta om sista orden, Amanda fastnade nämligen i en bensinmacks dörrar, det lät precis som när Gandalf hänger från en klippa i Sagan om Ringen. Sjukt roligt, även om det var lite synd om Mandi som fastnade!

Därefter avslutades semestern med att få sova i sin egen säng. Underskattat! 

Tack återigen, föräldrar, familjen, vänner och alla andra som förgyllt denna semester!

//Erika 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0