Min lediga fredag

2012-06-29 / 22:51:53

Jaha vad gör jag på min lediga fredag då?
Sovit, handlat, bakat och tagit det rätt chill...
Just denna dag har jag även haft mitt körkort i 2 år! Det är riktigt najz, min prövotid är med andra ord slut. Jag minns så väl hur nervös jag var och förtvivlad i Sollefteå över att jag kanske inte hade klarat det. Som tur var, hade jag en schysst uppkörnings-whatever-dam som kryssade i JA-rutan :D
 
 
Innan jag for ner på byn frågade pappa "Varför har du klätt upp dig då?"
Mitt svar: "Jag ska ner på Konsum"
Man måste ju utnyttja tillfället liksom ;) #Småstadsliv
Fick så fina komplimanger idag att man blir generad! Så tusen tack igen!
Åh tack för skjortan brorsan, även om du inte vet att jag snott den av dig ;)
Typografin är ju underbar!
 
Måste även slänga in en bild från Jojo!
Så sant så sant:
 
Alla älskar väl bilder på mat? Det brukar ju vara så att när man lägger upp bilder så är det antingen på katter, kläder eller mat...och nu har jag väl (nääästan) dragit allihopa i ett å samma inlägg. = Check!
Tack å God natt!
//Erika

En kassörskas bekännelse

2012-06-28 / 23:14:31

Jag har tänkt på den här rubriken exakt hela dagen men aldrig riktigt kommit på vad jag ska fylla inlägget med.
But here goes [Däh kom nu]:
 
Att sitta i kassan flera timmar i sträck kan vara både trevligt, roligt, förtvivlande, tråkigt etc. etc. En bekännelse gällande detta är att jag (och alla andra som sitter i kassan) ÄLSKAR när streckkoderna är vända mot kunden. Det går som ett rinnande vatten då nämligen.
 
Vi skulle kunna likna detta vid ett kylskåp, tänk er att ni ska typ... steka pannkakor. Tänk hur lätt det vore om alla ingredienser stod längst fram i skåpen/kylskåpet, istället för att man måste flytta på alla saker.
 
Tänk er nu att vi som är kassörskor lagar pannkakor varje dag, i ca 3 timmar i sträck och att vi måste lyfta på grejer för att hitta de rätta ingredienserna (om streckkoderna är kors och tvärs samt varuberg). Satan i gatan vad jag måste komplicera mina liknelser!
Men ni kanske förstår principen?
 
 
Det är najz med rättvända streckkoder --> Guldstjärna till alla er som gör det
 
:D
 
 
 
Det var en bekännelse! Här kommer några till ^^
 • Önskar att jag ägde fler par skor.
 • Försöker sakta men säkert ändra min klädstil.
 • Är lite halvbra på att särskriva :s
 • Älskar té (noo way)
 • Saknar Sundsvall :>
 • Kommer ALDRIG tycka att det är skönt att träna,
  däremot är känslan efteråt najz.
 • Längtar till Dunder
 • Har inte ätit ett granatäpple på ett halvår :o
 • Hatar spindlar men vill inte ta ihjäl dom ändå.
 • Blir ill-tomat-röd i ansiktet när jag anstränger mig mycket
  (tur att man inte blir lila)
 • Är sugen på att dyka med vithajar!
 
Nu räcker det va? :)
Tack och God natt!
//Erika

Hit och dit!

2012-06-27 / 23:57:28

Gårdagen spenderades i Östersund!
Kändes verkligen som att jag behövde en liten break från Strömsund och det blev verkligen en toppen dag!
 
Rosé på en tisdag och tok njöt av livet i solen!
 

Å nu har även jag märkt mitt arsle! Alltså...jag har inte tatuerat in Konsumloggan. Men jag har däremot äntligen köpt Cheap Monday jeans!
 
Tog även och köpte två härliga ringar! Förutom halsband så älskar jag ringar, finns det något elegantare liksom? Däremot är jag expert på att lägga ifrån mig mina ringar lite var som helst. Så ser ni någon mysko silverring någon stans så finns mitt nr på hitta.se! ^^
(Seriöst, är det nu jag måste skriva vart jag köpt dom också? Varför skulle jag egentligen vilja göra det? För att ge gratis reklam? Sprida lite Word Of Mouth? Näää... leta rätt på dom själv vett ja, se det som en hitta-skatten-lek eller något annat trevligt ;))
 
Tusen tack för dagen/kvällen/natten RebechA :D
Nu blir det att gå tillbaka till verkligheten igen...
//Erika

Ett vanligt hederligt inlägg

2012-06-25 / 22:34:58

Varför kan inte blogg.se fixa en app för android mobiler?? Je blir som tokig på att vara låst till en dator...
(Sagt av tjejen som inte ens hade en mobil med fungerande internet på, förrän oktober förra året ;))
 

Dagen outfit:
 
Annars då?
Jo jag längtar så otroligt mycket till Dunder! Men jag kanske bör sänka mina förväntningar.. det brukar ju kunna bli bättre då menar jag. Men det ska bli riktigt kul att få se massa härliga vänner som man inte sett på länge, lyssna på bra musik och as kass (DiLeva) och ha det allmänt bra.
Förhoppningsvis blir det bra väder också.
 
Från Dunder till något annat:
Jag bara måste få slänga in en video på dessa härliga gummor, jag kan inte sluta lyssna på dom!
 
 
Imorrn blir det Östersund för min del! :D
See ya
//Erika

SÖNDAAAG

2012-06-24 / 22:46:48

Det här med vita sockar.... borde nästan vara förbjudet.
 
Men det gick att få ihop dom...efter mycket om och men.
 
Såg ni artikeln i Aftonbladet ang. Media Markt? Att de skyller på kunderna?
Ska bli spännande att se vad deras PR-byrå säger om det ^^ Troligen har de en liten internkris just nu för att få till allting rätt. Vilken blir deras nästa strategi? Sånt här tycker jag är grymt spännande, kanske just därför som jag går den utbildningen som jag gör :)
Det bästa med artikeln var väl att Media Markts kommunikationschef inte skyllde ifrån sig. På en av våra lektioner i höstas fick vi nämligen reda på att vi som PR-ansvariga/kommunikationschefer/pressansvariga/whatever ALDRIG ska ljuga för en journalist. Det skulle bara leda till otrovärdighet.
Så säg alltid sanningen! :)
 
 
Till något helt annat...
Här ser ni vårt kämpande äppelträd som nu är i full blom!
Det var en tuff vinter för några år sedan som gjorde att det i princip föll mitt itu.. men på något sätt överlevde det ändå och blommar igen. En riktigt kämpe med andra ord!
 
//Erika

Midsommar

2012-06-23 / 15:04:19

Här blev det firande på hempan! :)
Innan det bar hemöver för massa mat (jag ÅT sill...är nästan överraskad av mig själv) och den äckligt goda vita chokladmoussen men marinerad frukt ovan på! MUMS!
 
Men nu blire jobb! Ha det bäst så länge :)
//Erika
 

Ett totalt meningslöst inlägg

2012-06-22 / 00:31:46

Ni vet ett sånt där inlägg som egentligen inte har någon funktion mer än att man vill fylla upp ett tomrum för att man bör blogga. Ett sådant där inlägg som många hoppar över, för att det ändå inte var något intressant att läsa. Men tänk om det kommer något intressant längst ner i inlägget då? Tänk om jag är så finurlig att jag gör ett jätte meningslöst inlägg för att sedan avslöja värsta grejen längst ned?
 
Mest troligt inte. I ett meningslöst inlägg skulle man kunna beskriva hur tryckpressen fungerar på Konsum eller hur hålen i knäckebröd blir till. Men ack, inte heller detta handlar mitt meningslösa inlägg om.
 
Nej mitt meningslösa inlägg är helt enkelt totalt meningslöst och egentligen är jag för trött för att skriva något mer betydelsefullt. Men har ni skumläst enda hit så bör ni väl få någon form av information.
 
Fast egentligen kanske jag gör er en tjänst? Informationsflödet idag är allt för stort. Skulle människan verkligen ta in alla intryck vi får på en dag utan att sortera bort något så skulle vi...aa...typ explodera.
 
Mitt meningslösa inlägg har därför gjort sitt syfte, att vara meningslöst. Det här är nämligen ett inlägg som ni totalt kan glömma bort, även om det tog lite energi att läsa det.
 
High five på hjärnan och balansen i informationsflödet är återställt.
 
 
God natt!
//Erika
 

Silverbröllop och Bloggmiddag

2012-06-21 / 00:17:48

Det är inte vilken dag som helst denna onsdag, för 25 år sedan gifte sig nämligen mina fina föräldrar. Konstigt nog förlovade dom aldrig sig? Men de behövs väl inte heller antar jag ^^
Så här har det firats lite lätt med räkor, aioli, avokadosoppa och Tobleroneglass.
Mer trevligheter blir det på midsommar :D
 
 
Men förutom det, så har jag varit på bloggmiddag!
Vi som bloggar på Affärsnytt Norr blev nämligen bjudna på middag på Chang!
 
Mums mums! :D
Vi som bloggar på Affärsnytt är:
Anders
Cia
Per
Denise
Lizette
Carro
Mia
Johnna
Fotografen
Madelene
Fredrika
Cherie
 
Kanske finns det någon som ni fastnar för? Jag skulle vilja likna det vid en godispåse, det finns alltid något för alla, det är bara att välja och vraka bland alla bloggare ;)
 
Så det var en jätte trevlig kväll som jag tackar ödmjukt för.
Fick bland annat tips på Google Analytics, som jag ska försöka ta mig an en vacker dag.
Tack och god natt!
//Erika
 

En sån där tisdag :)

2012-06-19 / 23:22:19

 
Ännu en dag gjord på mitt kära Coop!
 
 

Ibland önskar jag verkligen att jag hade en Mac-dator som t.ex nu. Bildredigering och sånt där gör sig så mycket bättre på en macskärm... Men jag får väl stå ut, jag vill ju inte direkt köpa en ny för 10 000 kr när den här fungerar väldigt bra ändå.
 
Har jag förresten berättat hur pass mycket jag älskar té?
Allt började för x-antal jular sedan, då bror med familj gav oss en efterlängtad vattenkokare. Jag blev genast exalterad (jag som då, inte ens drack té), men det var ju något nytt spännande.
Det var dock då jag bestämmde mig för att börja försöka dricka té - Ett stort steg för en person som i alla tider sagt "Det är ju bara varmt smaksatt vatten! Man kan lika gärna ta de ur kran om de ska va såå!".
Men mina kära vänner nu står jag här och älskar té så otroligt mycket, den ädla drycken har hjälpt mig många långa plugg-kvällar.
 
Liptons té gillar jag speciellt mycket, jag tror det har med att jag fått en relation till det varumärket (ha i åtanke att jag läser en Informations och PR utbildning...vet inte hur många reflektioner vi haft kring varumärken och dess påverkan, men intressant är det).
Liptons varumärke känns mer ungdomligt än t.ex Twinings som känns mer riktat till en äldre målgrupp. Jag skulle vilja styrka min reflektion genom att Lipton även har en underbar social mediekommunikation. Deras Facebookstatusar är väldigt personliga (enligt mig själv) och jag som kund blir tilltalad.
 
SLUTSATS: Jag köper produkten och jag är otroligt nöjd med den.
 
 
 
Jag och mina sena inlägg, men håll till godo.
God natt! :)
//Erika

Konsum konsum konsum!

2012-06-18 / 23:20:03

Nu är det fullt ös som gäller på den gröna butiken i mitten av Strömsund.
Första dagen gick faktiskt bra! Fina Emma är en super duper lärare som lär mig allt som har med salladsbaren att göra. Så jag är riktigt nöjd över min första dag på min femte sommar? fjärde? Börjar bli några stycken nu ^^

Åååh.. ni vet sånna där träningsinlägg? Ja vill inte trampa på någons tå, men personligen är jag inte så jätte förtjust i att läsa sånna inlägg. Det får mig bara få dåligt samvete för att jag inte tränar mer än vad jag redan gör. SÅ därför tänker jag skona er från dessa träningsinlägg, i alla fall inte allt för många. :)

Hur som helst, så var jag och sprang på Rotnäset idag ^^
Men när man kommer hem så måste man ju käka något, eller hur?
Vad ska man då äta? Grönsaker? Mackor? Fil?
Det som är "standard" som mellanmål för många som tränar råkar ju vara Kesella.
Men hur gott är Kesella egentligen???
Därför bad jag bror min om tips, och han sa: Saft!
En kesella burk + En kork med saftkoncentrat = Awesome.
Å tänka sig, det var inte så tokigt!Tack och God natt :)
//Erika

Fullt ös!

2012-06-17 / 22:45:52

Hejsan hoppsan!
Nu har det ju gått några dagar sen sist ja skrev, men här är det fullt upp!
Å imorrn börjar jag visst jobba, spännande! Min käre far lovade dock att jag skulle få lasta massa jordnötter... Detta var det värsta jag visste när jag var mindre och skulle jobba på Konsum nämligen ;)

Men förhoppningsvis blir det färre jordnötter och mer kundservice (mitt kall) ;)
Jag ser mest fram emot turisterna, det är sjukt roligt att få prata engelska och kanske till och med lite franska? Ni ska bara veta hur glada fransmännen blir när de hör franska här uppe!

Men den här helgen har tillbringats hemma och på en öde ö:

Å nu tänkte jag va lite extra jävlig och berätta hur gott det är med hemmagjorda hamburgare gjorda av älgfärs, samt med egengjorda strips! För det var sjukt gott, tack för den söndagsmiddagen Mac och Malin! :D

Å ha det bäst så länge så hoppas jag vi syns på Konsum! :)
//ErikaTappat bort lite blod!

2012-06-15 / 14:22:11Sist jag tappade mig (i Sundsvall) gick det som sagt inte så bra och sjuksköterskan som höll koll på mig var väldigt oprofessionell. Men den här gången det gick riktigt bra.

Dagny på LAB är en sjukt skicklig sjuksköterska med andra ord! :D

Det som är synd med att tappa sig i Strömsund är att blodet bara slängs bort, så för mig blev det 2 dl järnrikt blod rätt ut i slasken (dessutom får man betala 100 spänn). Så när Sundsvall har skärpt till sin rutiner så blir det nog till att tappa sig där oxå (och få ett vinglas).

Hur som haver så fortsätter min dag med bakning och matlagning!
See ya :)
//Erika

14/6

2012-06-14 / 22:15:42

IIH! Jag blir så avis på alla studenter och önskar att jag kunde återuppleva min fina dag för 2 år sedan.
Lite synd på vädret men nu ikväll skiner det ju upp på dem :)

Själv har jag umgåtts med Bälla idag, så därför sätter ja in en härlig (och jätte seriös) bild på oss ;)


Men idag är idag och imorgon är imorgon (logiskt nog). Så för tillfället gruvar jag mig just för imorgon, 9:30 ska jag nämligen tappa mig på blod igen. Förhoppningsvis går det bättre den här gången (ska försöka att inte hyperventilera). ^^

Tack å God natt :)
//Erika

Mat och sånt!

2012-06-13 / 22:10:58

Det är ju inte alla dagar man blir bjuden på middag, men idag och på onsdag nästa vecka är sådana dagar.
(Tänk att jag kan skriva en mening med ordet "dag" i, tre gånger)
Idag blev det våfflor hos brorsan m. familj och det var så underbart gott! Det var grymt längesen jag åt det senast... men man kanske kan göra våfflor i ett mackjärn? I så fall kan jag göra det hemma i Sundsvall oxå ^^

Efterrätten åts hos Linnéa! Jordgubbar och grädde! Mums!


Å på onsdag nästa vecka blir jag och alla andra bloggare på Affärsnytt Norr bjudna på middag! Tänk vilket lyx! Så det ser jag grymt fram emot! :D

Är ni även medvetna om hur många förväntansfulla studenter som snart går och lägger sig? En härlig dag väntar dem imorgon, jag minns den dagen för 2 år sedan endast med glädje.

Nej, nu blir det en kopp té och god natt för mig!
//Erika

Vi i villa

2012-06-13 / 11:00:00

Svenska orienteringsförbundet skickade precis ut sin månadstidning ;)Vad är väl en bal på Folkan?

2012-06-12 / 19:43:49

Här kommer några allmänna "Jag var där" bilder från balen :)
Och en bild på fina Weronica! :)
Å självklart hade jag en nagel i vägen //Proffsfotografen_eller_inte


På vägen hem stötte jag även på grannkatten Lisa, fast hon var lite ofrivillig att ta kort på. Så det blev inte mycket bättre än så här.


Ha en fortsatt trevlig kväll :)
//Erika

En sån där tisdag :)

2012-06-12 / 13:56:34

Halloj!
Tänk att jag aldrig kommer på en bra rubrik på just tisdagar. Varför är det så tro?
Märkte även i detta nu att mina tidsinställda inlägg (längre ner) inte riktigt kom i den ordningen jag ville, men håll till godo.

Men jag måste få bju på en bild från Strömsund när jag ändå är igång. Jag och Linnéa tog oss en promenad igår i det behagliga vädret (och jag tog som vanligt fel kläder...men ja var förberedd för ett regn som aldrig kom, i alla fall).Åh, idag är det bal har jag hört!
Jag hade med andra ord min egen bal för 2 år sedan och jag minns den med en gnutta ångest. ^^
Men snygg var jag i alla fall även om jag på det här första kortet var grymt stressad och inte alls på humör för att bli snygg på bild.Men nu var det ju inte min bal som ska återupplevas utan en helt ny som ikväll ska upplevas av några helt andra. Så ja ska försöka ta mig ner och titta en sväng :)

Åsså sätter vi in lite onödig fakta för att lätta upp hela inlägget:
 • Gummiband håller längre om de fryses ner.
 • En strutskyckling växer ca 1,5 meter under sitt första år (snacka växtvärk).
 • Äkta pärlor smälter om man lägger de i vinäger.

//Erika


Bildbomb från Danmark

2012-06-11 / 14:24:41

Så är resan gjord och jag sitter i detta nu i Strömsund, med båda fötterna på jorden.
Jag och Sandra har haft en toppen resa och jag är grymt nöjd över att ha gjort den även om det var riktigt skönt att komma hem också.

Vi började vår resa klockan 07:00 då vi reste med bil till Östersund (Sessan fick tyvärr inte följa med).


Sen for vi upp i luften runt 09:50.Efter att ha bytt plan i Sthlm och filurat ut hur det funkar med metron i Köpenhamn så tog vi oss till hotellet Cabinn Express som låg en miiini bit utanför centrum. Så här såg det ut:
...och här kommer världens fulaste rum där vi åt frukost:


Första dagen (torsdag) gick vi runt och såg lite byggnader och åt på en trevlig restaurang (med en härlig inredning) och fikade. Alla cyklar förresten i Köpenhamn och fort går det!Dag två (fredag), spenderades på Tivolit från morgon till kväll!


Å vi såg världens sötaste fågel! :D
Någon som kommer ihåg dessa filurer?Å jag var tvungen att köpa en hatt! x)Vi köpte glass med Guf!Det regnade ganska mycket dock :/ Men vi hade ju ett urtjusigt paraflax så det gjorde inte så mycket :)


Sen tog vi oss varsin drink, som smakade liiite för mycket rom men annars var den god :)
Tummen upp för Köpenhamn! Märks det att jag har långa naglar? ;)
Förresten så tyckte jag att vi klarade av att förstå danska ganska bra, vilket var förvånande men bra ^^


ÅÅ titta vad jag hittade (men inte köpte), en haj-kortlek i 3D!!


Vi såg någon form av föreställning oxå, balett aktigt ^^


Sen blev det dags för The Cardigans på scen! :D
Dag tre (lördag) höll vi till på Ströget hela dagen. En härlig och varm dag blev det :D
Halv dålig bild, men kolla in bensinpriset i Danmark! :o

Rådhuset:


Vi käkade naturligtvis wienerbröd (super gott!) :D


May the force be with you ;)Vi käkade AS god mat på en restaurang i centrum och ta en extra titt på cidern! Somersby med smak av svartvinbär, så sjukt god cider som (vad jag vet) inte finns i Sverige än.Vi var även inne på Hard Rock Café, dock var det fullt så vi stannade inte länge. Å inte spelade dom hårdrock heller för den delen... varumärket känns lite kluvet med andra ord.
Så spenderade vi våra dagar i Köpenhamn innan vi tidigt dagen därpå (söndag) åkte hem igen. En mycket trevlig resa blev det med andra ord :D

Sandra har förresten en oanad talang; hon kan dela ett äpple med bara händerna!


Nu fortsätter några lediga dagar i Ström innan det blir jobb på Konsum, jag hoppas vi syns där ;)
Ha det bäst så länge!
//Erika

Tidsinställt inlägg 8/6

2012-06-08 / 10:00:00

Andra dagen i Denmarkkk!
Den här dagen är tillägnat Tivolit i centrala Köpenhamn, tydligen ska det bli lite regn men det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder :D

Om jag hade varit hemma i Strömsund idag, så hade jag nog våldsgästat Linnéa alias Leo/Leonell. Vi hade nog druckit té och snackat om allt mellan himmel och jord. :)

Om jag hade varit er denna dag, så hade jag nog sett på tv klockan 22:15, då går filmen Intolerable Cruelty. Jag har sett den för längesedan och minns att jag tyckte att den var bra. Men vad vet jag ^^

Å en dansk låt på detta:


Hav en god dag!
//Erika

Tidsinställt inlägg 7/6

2012-06-07 / 10:00:00

Som sagt så är detta (och några fler) ett inlägg jag nu sitter och skriver den 6/6 bara för att ^^

07:00 far jag och Sandra från Ström mot Frösön-Sthlm och tillslut Köpenhamn!
Första dagen lär vi bara ta det lugnt och utforska lite :)


Å här kommer en härlig dansk låt (förbise videon) :)Hav en god dag!
//Erika

Tidsinställt inlägg 9/6

2012-06-06 / 22:07:58

Lördag!
Sista dagen i Köpenhamn kommer tillbringas på Ströget (tror jag). :)
Sen åker vi hem från Köpenhamn 08:15...kan bli intressant att se när vi ska gå upp!

En dansk låt på det här så:


Eller..en halvdansk/halvsvensk låt iaf :D

Åsså kör vi lite onödig fakta:
 • Fallande kokosnötter dödar fler människor än hajar gör.
 • En genomsnittlig chokladkaka har åtta insektsben i sig.
 • Guinness Rekordbok håller rekordet för att vara den mest stulna boken på allmänna bibliotek.

Hav en god dag! :D
//Erika

Nationaldagen

2012-06-06 / 20:16:16

Grattis Sverige! (Är det bara jag som drar paralleller till Dressman?)
Hur har jag då firat vår underbara dag?
Det närmaste jag kom ett nationaldagsfirande var nog att titta på mina föräldrar när dom åkte och kom hem från sitt nationaldagsfirande. Mina fina föräldrar dansar nämligen folkdans och var med och dansade på hembygdsgården. Så här såg dom ut:


Hur fina som helst! :D

Jag råkar speciellt älska de små detaljerna, check them out:
Annars har jag packat inför morgondagen, å jag tror det hör till ödet att alltid packa för mycket! Jag klarar liksom inte av att packa för lite, jag råkar ju vara scout (alltid redo ^^)

Såg ni förresten att Narnia gick på fyran idag??
Jag har ju min kändis-tvilling där!

Lite lika är vi väl ändå? ^^

Förutom att jag blev gaaalen på vår oootroligt fina Audi (alias: monsteraudin) som inte ville starta för mig (men det gick tillslut). Så är kvällen tillägnad mer packning och lite peppning inför helgen!
Jag hoppas att ni får en toppen helg ni med!
Å några tidsinställda blogginlägg blir det nog ;)

Ha det bäst!
//Erika

Älskling, jag har saknat dig!

2012-06-06 / 15:30:00


;)

En sån dära Tisdag :)

2012-06-05 / 23:28:50

Ni vet en sån där typisk sommarlovdag? En sån har jag haft idag. En sån där dag där som man har längtat efter, man vill göra "ingenting" liksom. Nog har jag gjort saker ändå, men det var ändå rätt najz att ha en vanlig sommarlovdag.

Hur som helst så är denna dag tillägnat Desperate Housewives. Tok sista avsnittet på åtta år, gick alltså ikväll. Det var nästan så att en tår trillade ner för kinden. <3


Men stora dagen är snart kommen! På torsdag flyger ja å Sandrue!
Så idag blev min resväska utsmyckad, å visst blir man glad av den?


^^
//Erika


Sociala medier <3

2012-06-05 / 23:05:10Råkade skaffa Instagram!
Så för tillfället är jag alltså medlem på: Facebook, Twitter, Instagram och har denna blogg.
Ja, jag är beroende. ^^
//Erika

^^

2012-06-05 / 12:15:00


Jag kan inte låta bli att tycka att det är så vackert med rabarberskal!

Grattis Mamma!

2012-06-04 / 22:43:34Dagen började att min fina bror Mackan ringde och väckte mig 10:00, älskarn! ;D
Hur som helst så fortsatte min dag med garnerade av två smörgåstårtor och bakandet av en rabarberpaj.Den översta är så sjukt god!! Jag är verkligen inte så tok förtjust i sånna där leverpastej-gurka-whateve-smörgåstårtor. Men den här innehåller en massa skaldjur, avokado och tonfisk, det finns helt enkelt ingen godare.

Den undre tårtan är med matjessill å sånt, så den var dock inget för mig. Jag märkte även att jag nog inte har några större färdigheter i att koka ägg, denna ädla konst. Men de blev helt okej ändå ;)

Jag och Sandra har planerat lite mer inför Köpenhamn (jag älskar min vattentätakarta över den fina staden). Så nu är vi väl lite mer på det klara hur vi ska spendera vår tid där. Från nu på torsdag till söndag morgon alltså :)

Lite té på det här så är min kväll gjord.
Tack och god natt!
//Erika

Hej Strömsund!

2012-06-03 / 23:37:48

Air festivalen i Sundsvall avslutades igår och det hördes. Festlokalen var helt klart fullbokad (den ligger ju i min trappuppgång), men de gjorde inte så mycket. Med lite sömn så tog vi oss ifrån mitt vackra Sundsvall runt 9:20.
Vi gjorde ett självklart stopp och käkade goda pannkakor!

"Den bästa kryddan är hungern" brukar man ju säga ^^

Runt 13:00 befann vi oss plötsligt i Strömsund.

Vilket kändes väldigt konstigt.

Hur som helst så på något sätt packade jag upp snabbt. Det tål att upprepas: JAG packade upp SNABBT (det händer aldrig). På det här stället/mitt hem/hotellet som jag nu ska bo på så fanns det -till skillnad från mitt kylskåp- mat vilket jag är evigt tacksam för. Å första gången på ca ett halvår så käkade jag potatis (intresseklubben antecknar).

Som jag skrev igår så tog jag mig faktiskt ut på en fisketur, vilket var det bästa jag kunde ha gjort. Jag lånade bilen och drog iväg mot Strand och hittade en välbekant sjö och kastade mig några kast i regnet.

Det blev ingen fisk, men det gjorde inte så mycket. Det var mest bara skönt att komma ut och hitta på något annat för ett slag. Förhoppningsvis blir det fler fisketurer innan den här sommaren är över.

Jag tänker inte ljuga om att jag fortfarande saknar Sundsvall, för det gör jag. Men det blir nog bra det här med. Kram på er :)
//Erika

Hej då Svallet!

2012-06-02 / 21:24:54

Jahopp, inte många timmar kvar nu!
Morzaan och jag har avnjutit en awesome hamburgare på Biteline (rekommenderas) och sitter nu hemma i min fina lägenhet och dricker té. Det känns fortfarande konstigt att lämna mina vackra vänner och fina Svallet för Strömsund, vackra vänner och underbara familjen.

Får jag tid imorgon, så ska jag ut och fiska har jag tänkt. Skingra lite tankar liksom :) Det har jag faktiskt längtat efter, även om jag typ aldrig får nån fisk så är det ändå avkopplande.

Syns imorgon Strömsund
//Erika


Känn dig utpekad ^^

2012-06-01 / 22:25:12

Nu har jag ca 19 timmar på mig att fli ihop/städa min lägenhet.
Därför lyssnar jag på Disneymusik och käkar sushi, jag har väl all tid i världen? (Det lär sluta med att jag städar två timmar innan min fina mamma anländer ^^)

Söndag morgon är alltså tidpunkten då jag far ifrån Sundsvall för en stund. Med blandade känslor.

Men jag hörde att Strömsund just i detta nu har det väldigt kallt? Jag ska iaf försöka packa ned lite av värmen som finns i Sundsvall. :)


Ha det bäst så länge :)
//Erika

Min torsdag

2012-06-01 / 12:24:55

Tänk vad mycket man hinner med på en kväll.
Efter tentan käkade jag en grymt efterlängtad hamburgare (nää jag käkade två, men de lät bättre att skriva en) ;) Sen begav jag och Malin oss hit:


Detta är hamnen i Sundsvall, här fick jag en photoshoot av Malin! Runt 900 bilder blev det och Malin är en jätte skicklig fotograf så det var kul! :D Resultatet får visa sig inom x-antal veckor. :)

Efter det, drog jag på affärn och där hittade jag dessa:

Jag älskar verkligen copyn på dessa flaskor! Det finns inget bättre än lite ironi och nytänkande kring etablerade produkter. Har ni sett Vitamin Water? Kolla extra noga nästa gång du köper en sådan flaska, dom har också en riktigt rolig copy :)

Kvällen fortsatte på O'learys och senare på Innergården med fina klassisar!
Känns grymt konstigt att separera från alla, inte alls kul. Men man får göra det bästa av situationen, det ska ju på samma gång bli roligt att komma hem till Ström en sväng igen.

Två år av Informations och PR programmet har alltså gått mig förbi och lite klokare har jag nog blivit tror ja!
Önskar alla mina fina klasskamrater en underbar sommar <3
//Erika

RSS 2.0