SLUSH

2013-08-15 / 23:51:46

 
Mina mest väl spenderade 149 kronor lades på en Slush-maker!
Okej.. överdriver lite.. har gjort ännu bättre köp för 149, men ni förstår grejen?
SJUKT bra köp!
Servera säljer denna uppfinning. Det enda man behöver göra är att lägga muggen i frysen, ta ut den, he i valfri läsk/saft och klämma på muggen. VIPS! SLUSH! :D
 
//Erika
 
 

Framtiden äro nära

2013-08-14 / 12:12:25

Hej!
Wihoo vilka veckor hörrni!
Anledning till oskrivna inlägg = Flyttning och jobb. Samt att The Mentalist är en så sjuukt bra serie att den slukar mig varje kväll. Ber om ursäkt för detta och kommer återkomma med ett betydligt fylligare inlägg inom kort.
 
Flyttningen gick btw super bra! Trivs som fisken i vattnet i nya läggan. Tänk bara att få duscha inom samma väggar? Utan att behöva gå ner i källaren? LYX stavas det! :')
Men mer bilder och mer om det vid en annan tidpunkt!
 

Framtiden är nämligen här mina vänner! Check this out:
 
 
 
Vi kommer leva i en "Simsvärld" framöver.. sanna mina ord ^^
//Erika
 
 

Fina sommarkvällar

2013-08-03 / 23:23:03

Lördag, 22:42. Här sitter jag, har precis avnjutit x-antal bitar mörk choklad, druckit ca 3 koppar té + 3 bananmackor. Ja ni läste rätt. Min nya passion: He banan på hårdbröd. Fantastiskt gott! Underskatta ej bananens smaksensation mina vänner! 
 
Anledningen till att jag inte gör något mer vettigt denna lördag kallas: Jobb. Fullt ös på Ikea fram till nästa fredag minsann..
 
Men emellan jobb och sånt, så hinner man faktiskt göra en del roliga saker. Som att till exempel fara till Hudiksvall fram och tillbaka.
 
En vacker kväll med Frida blev det. Den toppades med att vi träffade på My och Per samt käkade sjuuukt gott på O´Learys. Livskvalité tror jag det stavas.
 
Men i detta nu, pågår faktiskt Konsertfesten här i Svallet. Därför spenderade jag och Frida gårdagen på norra berget för att lyssna på Gyllene Tider. Vi var inte ensamma, det är riktigt populärt bland många Sundsvallsbor att klättra upp på berget och lyssna på konserterna på Norrporten Arena.
 
En fin kväll blev det.
 
Tack o god natt! :)
//Erika
 
 

RSS 2.0