KAOOOS

2013-07-31 / 01:28:22

Överdriven rubrik, men sanningen är att det är så mycket som händer under sjukligt kort tid att man bah "Vad hände? Näää vänta? Sataaan... Skrev ja på det? Awesome! Skickade jag det där mailet? Jaha? Oj! Coolt!"
 
Sammanfattning: Betydligt mer bra än dåligt!
 
Meeen, vi kör lite random-bilder på saker som har hänt först ^^
Min sommarhobby går(slingrar sig) framåt:
 
Fick besök av bror och Malin för några dagar sedan.
De passade på att handla på Ikea och jag fick lunch och middagssällskap. :')
Sushi<3
 
Alla gillar bilder på mat? Eller hur? Därför kommer två till:

Jag, Camilla, Agnes och Emelie käkade så sjukt god mat nämligen! Detta mina fina vänner är kyckling med vitlöksost i smördeg med sallad, samt jordgubbar och grädde till efterrätt. Dreglar ni inte nu? ^^
 
Efter 6 dagar av arbetande på Ikea, spenderade jag min följande lediga dag på himlabadet med Emelie och Camilla. Fantastiskt skönt!

På kvällen var det dock INTE skönt. Ni vet det där som kallas solkräm? Det är ju super bra... OM man använder det :)))))
//Brända_kräftan_91
 
Men jag spenderade faktiskt kvällen på ett gym! Raw Fitness, för att prova på crossfit.

Det ska nämligen bli mitt nya gym är det tänkt. "Ett gym som alla andra gym"? Näääj, ett crossfit gym där stämningen är sjukt bra! Så jag hoppas verkligen att jag fastnar.
Tänk er att få upp den där riktigt tunga vikten ovanför sina axlar? Mmh.. de vore coolt!
 
Från det ena till det andra. En dag i helgen spenderade jag och Frida på Norrlands Hawaii, på Alnö alltså, närmare bestämt Tranviken. Ska ni hitta en fin sandstrand i närheten av Sundsvall så är det definitivt hit ni ska.

Frida byggde sandslott! :D

Vi lapade sol och doppade oss i havet resten av dagen å bara mådde gott.
 
En riktigt fin helg som avslutades på Oscarsgatans bänkar. Jag, Frida, Robert, Jonas och Filip, talade om allt och ingenting. Plötsligt kom vi fram till att alla flyttar från OG nu.. det känns skumt och konstigt.
 
Vilket drar mig in på nästa sak.. jag ska flytta. En kilometer längre bort.
Till en fin 44kvmetare, med balkong och DUSCH(!!) i lägenheten.
= Fin lir!

Det ska bli skönt att flytta till något större, även om det är jätte konstigt att flytta från OG. Men det känns samtidigt som ett avslutat kapitel, min studietid är officiellt över. 15 år av studier är över och nu blickar vi framåt mot nya äventyr.
 
Vilket drar mig in på nästa sak... jag har fått jobb! Hehe men vill inte riktigt göra det super-duper-ned-skrivet-i-sociala-medier-officiellt förnst alla papper är skrivna. ;)
 

Kaos? Jao... men bara angenämt kaos. :)
Ha en fortsatt fin kväll!
//ErikaHeej!

2013-07-20 / 10:22:36

Jag lever och frodas!
Saker och ting börjar nämligen falla på plats, tokigt och lite konstigt känns det minsann men självklart super roligt! Mer om detta kommer någon annan ojobbar-dag.
 
För denna dag ska som många andra, spenderas på IKEA. Just nu är jag mycket i Saluhallen (nedre plan) och har faktiskt skådat många härliga Strömsundsbor. Alltid lika roligt!
 
Mitt emellan jobbdagarna, gick jag hem till min fina vän Lisa som har skaffat kissekatt!

SÅÅÅ SÖT! Lilly är kattens namn, en otroligt social rackare. Känner att det helt klart är för lite katter i mitt liv just nu, så det var super kul att få kela och leka lite med en.
 
Diskuterade husdjur med Linnéa här om dagen faktiskt. Jag ville påstå att sköldpadda vore ett ultimat husdjur. Roligare än en guldfisk och mindre jobb än med en katt/hund. Dock kom Linnéa med insikten att dom nog luktar. Så det blir nog inget husdjur för mig på ett bra tag...

Men men... utan husdjur försmäktar jag på IKEA denna dag.
Hoppas vi syns! :)
//Erika
 
 
 
 

Gatufesten

2013-07-14 / 12:32:54

Dunder som precis har avslutats i Strömsund, kunde inte jag delta i på grund av jobb... verkligen skit trist, då jag hade velat träffa alla jag vänner och bekanta igen. Men så kan det vara ibland. Får helt enkelt ta igen den tiden senare i år :)
 
Men gatufesten förra helgen var jag på iaf.
Den började lite så här..
Efter lite jobb så tog jag mitt pick å pack och satte mig på en gräsfläck utanför Förrådet med lite vänner. Surplade vin och pratade om allt och ingenting.
 
Sedan bar det av ner på stan.
Där såg vi Legends Voices of Rock.
Fick höra bland annat "I surrender" med Rainbow och "Africa" med Toto.
 
Citerar från Wikipedia (den mest trovärdiga källan eveeerr):
Legends Voices of Rockär en konstellation där flera legendariska sångare framför sina respektive största hits, i samma show, med samma band. Konstellationen varierar och i konceptet ingår artister som belönats med Grammy- och platinautmärkelser, såsom Bobby Kimball (originalsångare i Toto), Steve Augeri(ex Journey), Joe Lynn Turner (ex Rainbow, Deep Purple), Bill Champlin (ex Chicago), Fergie Frederiksen (ex Toto), Bruce Kulick (ex Kiss), Robin Beck m.fl.

 

Riktigt bra var det i alla fall. Speciellt att få höra Totos låtar live. Man har ju rockat loss till de låtarna några gånger hemma i läggan liksom ;)

Från härlig rock till den här generationens musik. Maskinen!

 
Konstrasternas konstrast.
Från att ha lyssnat på härlig "gubb-rock" till att gå till en annan scen och lyssna till "electro-hiphop" känns kluvet. Men fortfarande skit bra!
 
Sista bandet var Teddybears, som körde lite gamla hits. Bra som vanligt :)

Det blev rätt smockat (minst sagt) i öltältet på kvällskanten.
Men en riktigt bra kväll må ja säga, tack för den alla inblandade! :)
//ErikaKidnappning!

2013-07-11 / 12:48:08

Hallå! Nu ska här skrivas serrni! Jag har nämligen befunnit mig i Ström ett litet tag och bland annat träffat hela(!) familjen men även firat mina fina föräldrar som fyller 120 år iår.

Men först å främst tog jag bilen och hämtade brorsan på Frösön.
Må visa en helt fantastisk text på bagagebandet. :')

"Innan smartphonen uppfanns stod folk här och bara stirrade rakt ut. Inga mail, inget kul. Bara stirrade. Det var en mörk tid." 
Fantastisk copy!
 
Men sen hände det något mystiskt ;)
Mina föräldrar fick i förväg ett brev om att de med träningskläder, ombyte och ett glatt humör skulle infinna sig utanför huset för upplockning följande dag.
16:00 kom jag och Mackan och tog med dom på en resa med ögonbindel på.
 
Vi tog dom ut i skogen.
Hehe... men jo bokstavligt. Fast under trevliga omständigheter.
 
Jordgubbar och lite bubbel, mitt ute i ingenstans.
Här körde vi även äggkastning där vinsten var en lapp med en uppmaning/ledtråd på. Reglerna var enkla: Fånga fyra råa ägg.
 
Lite äggröra blev det, men dom klarade fyra ägg av sex möjliga. Väl kämpat!
På med ögonbindeln igen så for vi iväg, det blev några gissningar på vägens gång. Men tillslut hamnade vi på en ö, som var målet med kidnappningen för att käka förrätt och leka vidare.


Men kampen som skulle utspela sig här näst var ingen barnlek. Nu var kampen mot varandra och den som var bäst genom grenarna skulle vinna. Första grenen: Äta 5 bragokex och vissla "Ja må du leva" (eller som jag säger: Ja modellera).

En stentuff utmaning som tillslut vanns av mamma. 1-0
Nästa utmaning var att stapla ved upp till en pinne för att sedan springa till altanen, äta upp ett kinderägg, bygga ihop det som var inuti för att till sist vika ett pappersflygplan och kasta iväg detta.
Pressen var hög och när startsignalen gick började vedbyggandet.

Pappa vann denna gren. 1-1
Nästa gren blev kasta pil på ballonger.
 
Grenen vanns av mamma vill jag minnas ^^ 2-1
Sista utmaningen i den här kampen var den allra roligaste ;)
Att ta upp tre äpplen från en balja med vatten samt hitta en sockerbit i mjöl, med munnen (ett genidrag av Mackan som har kommit på alla grenar ^^).

 
Vackra föräldrar man har! ;)
Grenen vanns av pappa och ställningen blev 2-2. Men för att få en vinnare körde vi pilkastning på en ballong igen. Denna gång vann faderskapet som därmed fick sitt pris: En mugg med texten BIG BOSS, medan mamma fick en flaska innehållande PUCKO. Hehe ^^
 
Sen blev det MAAAT.
 
Efter att vår super duper goda sallad hade avnjutits fick föräldrarna följa lappen som de fått genom äggkastningen. Den ledde dem till utedasset, där de hittade en ny lapp som gav dem instruktionerna att gå till altanen där ett problem skulle lösas.
 
Tobbes strategiska problem! Här gäller det att flytta på endast två pinnar för att få "skräpet" i "spaden" att befinna sig utanför spaden. Kan ni lösa detta? Det tar sin lilla tid, men prova med tändstickor vett ja ;)
 
Efter att problemet hade blivit löst, fick de en ny lapp. På lappen stod det att de skulle gå till ett närliggande hus, å i det huset fanns en annan lapp där de blev ombedda att gå till bryggan.
 
Mackan hade slängt ut en flaska som var knuten till en sten. Den skulle hämtas och den av "fylleristerna" som inte hämtade den, skulle få utsättas för något annat.
Pappa var den som tog å badade med kläderna på ^^

I flaskan fanns en annan lapp, som inte fick öppnas riktigt än.
Mamma skulle innan dess få utsättas för ett smaktest.

Här smakades rom, gurka, sockerbit och annat smått å gott så detta klarade hon galant!
Därefter fick de titta på lappen som låg i flaskan.
På den lappen stod det att de skulle sjunga "björnen sover" för Nova.
 
 
När sången var slut skrek Nova GRATTIS och gav fram ett paket från oss allihopa.
Paketet innehöll ett presentkort på Hotell Vilhelmina. En uppskattad present minsann :')
 
Efter detta blev det åttondelskaka!
 
Sedan blev det hemresa efter en otroligt lyckad födelsedagskväll. :D

 
 
//Erika
 
 

RSS 2.0