En helg går fort

2013-05-20 / 00:56:25

Ännu en snabba-ryck-helg har gått oss förbi.
Strategisk kommunikation C2 har varit veckans prio nr. 1, vilket har varit roligt. Så i torsdags var det jag och mina gruppizkompizar som tog oss en pause, satte oss ute i fina vädret och käkade glass. MÖMS!


Frida och Christina i glassigt väder vid Mittuniversitetets med utsikt över ån.

Plötsligt såg jag något i vattnet, något grått... min första tanke var fågel... men nej, det måste ha varit en hund? Jag petade på Frida och pekade ut över vattnet när huvudet plötsligt försvann. Var det ett sjöodjur vi hade sett?
Nej, riktigt så var det inte, men en riktigt super söt SÄL!


Det var lite svårt att få bra bilder, men lite coolt och lite oroande var det att se det lilla livet dyka fram lite nu och då. Vi ringde faktiskt polisen, men deras svar förblev att "sälen kan simma ut till havet om den vill". Jaja, vi får väl lita på deras omdöme och hoppas på att sälen hittar hem igen.

Efter denna konstiga men roliga eftermiddag for jag hem till Strömsund. Sorgligt nog av anledningen begravning. Men efter en härlig familj-catching-up så spenderade jag  torsdagskvällen hos brorsan och Malin. Träffade då på gosedjuret, nytillskottet och gråhunden Dunder.
Söt, inte sant?Fredagen började med brorsbarnsbus och fortsatte med begravningen av min fina farmor. Trotts sorglig anledning, så var det roligt att få träffa mina kusiner och släktingar igen. Det blir ju nämligen inte så ofta numera.

Strömsund visade sig av sin bästa sida medan jag vistades där.


Men lördag förmiddag befann jag mig i Sundsvallet igen och här är det betydligt grönare minsann.

Lördagen och Söndagen spenderade vi på skolan och skrev på kommunikationsplanen. Riktigt effektivt!
Men lördagskvällen spenderade jag med Ellie och Lisa och såg Eurovision. Trotts tunga ögonlock kom vi fram till att rätt låt vann.
Men söndagen blev inte sämre minsann. Efter denna produktiva dag kom Frida på den goda idén att vi borde bada och därmed slå förra årets rekord.

Sagt och gjort! Sidsjön fick på kvällskanten besök av två peppade tjejer.

 
Kallt var det ^^ Men helt klart värt och riktigt skönt efter en stund.
 
Men hockeyn då??
Jo, jag såg faktiskt på den jag med minsann. VM-guld, mjukglass, chips och popcorn med fina vänner. Inte illa, inte illa!
 
 
Men nu är ögonlocken lika tunga som blyklumpar, så nu blire tack och god natt.
//Erika
 

33 anledningar

2013-05-16 / 00:38:46

Viktig länk att klicka på: http://trettiotreanledningar.com/
Länken som Facebook blockade av en otroligt mystisk anledning. Jag pratar alltså om "33 anledning till varför feminism behövs", 33 otroligt viktiga anledningar!
 
Dagen har annars varit otroligt effektiv, har jobbat med SKC2 hela dagen. Kommunikationsplanen är alltså i full huggning med att skrivas. Himlarns duktiga dom ä, mina grupp-kåmpizar.
 
Kvällen spenderade jag över hela Sundsvall. Affischerade nämligen för "Sundsvall kan bättre"-kampanjen. Ni har väl inte glömt den?
 
 
In på Facebook och gilla kampanjen samt skriv er idé! Alla idéer är bra idéer! :)
 
Snart bär det av till Strömsund faktiskt, imorgon till och med.
En snabbvisit.
 
Ha en fortsatt fin vecka :)
//Erika
 
 

Adjöss utväxt!

2013-05-15 / 13:00:00

Nu är den äntligen borta, den dära jädrans utväxten.
Lina på Salong Barock var det som fixade till hårhärna denna gång.Hoppas det håller sig till examen bara.
 
Men några filurer som jag saknar i detta nu är dom hära bröderna mina. Omtänksamma, fina och beskyddande bröder som hemskt ofta har något peppande att säga eller tips att delge. <3

Himlarns fint att man får träffa iaf äldsta brodern med familj och underbara päron till helgen igen. :)

Men andra människor jag har runt mig är ju mina vänner. Har jag berättat vilka fina människor de är? Dessa otroligt fina vänner jag minsann har, som stöttar, lyssnar och som man har så otroligt roligt med!
Tysh hemskt mycket om er allihop<3 :)


//Erika
 
 
 
 

Bruce Springsteen

2013-05-14 / 22:51:59

Snabbaryck-helgen-delux vill jag kalla denna helg.

Ställde klockan på 05:45 på lördagsmorgon. Tog mig med snabba steg i ett regnigt Sundsvall till centralstationen. Väl inne i tåget fick jag såklart sällskap av ett otroligt tråkigt medelålders par.
Gav mig på ett försök att hälsa, fick ett kort "hej" tillbaka. Ögonkontakt var förbjudet och att prata var det inte tal om. Jag gav upp och satte i hörlurarna i öronen och försökte sova till tonerna av danska klassiker.
 
 
Sen vare bara å vänta på Herr å Fru Olofsson, som så otroligt tok snällt bjudit mig på hela resan plus biljett till Bruzan.

= Tacksam tjej!
 
Vi tog oss efter en stund till Friends arena. Det var minst sagt MYCKET folk. Men trotts att vi var mitt i Sthlm på ett stort event så hittade såklart päronen folk från både Strömsund och Backe, vad är oddsen? ^^

<3
 
Inne på arenan satt vi nästan högst upp, nästan så man fick svindel. Men bra sittplatser med bra utsikt minsann.
 
När folket började fyllas på så började de längst fram med vågen, så det var lite kul att vara med i. Men sen efter en liten stund så kom hela E street band med Bruce i spetsen.
Många sjukt bra låtar blev det. Många från albumen "Born in the USA" och "Wrecking Ball", vilket var en  riktigt bra blandning av låtar.
 


Riktigt roligt var det att få se en så pass stor artist med bra låtar uppträda. Bruce är en jätte bra liveartist och bjuder gärna på sig själv. Själv har jag ingen jätte koll på Bruce, men jag diggar hans låtar som min mamma var först med att introducera för mig.
Himlarns fin kväll blev det minsann!

 
Dagen efter tog jag bussen till Svallet igen. Till min åksjukas glädje fick jag mig en plats längst fram och kunde lugnt ta mig hemöver med Springsteens bästa låtar dunkande i öronen.
 

//Erika
 
 
 
 
 

Freaky Friday

2013-05-10 / 22:16:53

"Hur kan du frysa så mycket??"
Jag fick en oförstående fråga igår efter att jag förklarat att jag alltid sover med två filtar och en uppvärmd ris-kudde. Tydligen är jag inte så varmblodig minsann.

I detta nu sitter jag invirad i en filt med en kopp "Blue Fruit" té från Lipton. Summa Summarum: Ja, jag har världens kallaste lägenhet. Men det är okej, jag lever och frodas ändå. ^^

Till exempel så blev det en riktigt bra dag igår, tack vare fina vänner. Fick se Alnö en sväng och käkade thailändskt med Frittä å Chris. Himlarns gött!
 
Men jag hann även med att göra mango-båtar ^^
=Världens bästa tips till barnkalas i pirattema.

(Ja, jag har mitt barnasinne kvar)


Sidsjön by morning.Sommarn har förresten nästan helt anlänt till Svallet, gröna gräsmattor och varma vindar. Härliga tider!
Men denna helg kommer jag inte spendera här utan nere i stora staden faktiskt.
Har nämligen en date med Bruce S. ska bli riktigt kul att få se en så stor artist på en stor arena.
 
Så ha en sjukt fin helg hörrni!
//Erika

Musiktävling - Strömsund

2013-05-07 / 22:27:35

Strömsundsfolk! Det här får ni inte missa, imorgon 19:00 på Folkan.
Coop vs Ica, kan ju inte bli bättre!

Självklart hejar jag på min kära pappa och mina vänner/kollegor på Coop från avstånd! Men ni som kan bör helt klart försöka ta er dit. Blir säkert skit kul!
 
 

Shopping och solsken

2013-05-07 / 20:15:31

Vilka härliga dagar vi har blivit bortskämda med här i Svallet.
Det är typ sommar!
 
Men titta titta vad jag hitta!
Åhlens och Gallerix, råkar vara mina favorit butiker när det gäller att hitta "roliga-saker-att-pryda-min-lägga-med". Så jag unnade mig 5 bokstäver och en klocka. :)
 
 
Den här tisdagsmorgonen, var den bästa på länge vill jag påstå. En promenad i 18 graders varmt Sundsvall, köpte frukost, åt gurkmackor och var allmänt nöjd. Himlarns fint. 
Men det är nog just sådana händelser som man inte gör så ofta som blir speciella. :)
 
 
Ha en fin tisdag!
//Erika
 
 
 

Galenskaparna

2013-05-05 / 22:18:28

Nä meeen titta vad jag hittade på Youtube!
 
 
 
  
Tre av de bästa filmerna med Galenskaparna, riktigt bra sådana med andra ord.

Titta och njut!
 
//Erika
 
 

Ett stycke uppdatering

2013-05-05 / 11:36:27

Mycket har hänt under kort tid, saker man inte kan ha kontroll över och roliga saker som att tentor är skrivna och att Communicares PR-kupps film är klar!
 
För ca en vecka sedan var jag nämligen med i en PR-kupp för Communicare på storta torget i Svallet. Så här såg det ut:Det var en riktigt kul grej! Vill ni se slutresultatet så måste ni kolla på videon här under.
Kanske ser ni mig i klungan någonstans?Valborg då? Hur var den kvällen?
Jo den var riktigt super bra! Vi började i en lägenhet gick vidare till ett fullpackat Svenssons och avslutade på Oscar, riktigt kul att äntligen få dansa järnet igen.

= En bra kväll/natt/morgon

 
Så om vi hoppar vidare i veckan så har filmkvällar och en tenta avverkats.
Det otrevligaste var såklart(!) retoriktentan. En tenta som bestod av latinska ord och bildanalyser. YeY. Förhoppningsvis så går det vägen, får hoppas på det i alla fall.
 
Nu väntar en vecka med Strategisk kommunikation C2 plugg.
Det är min sista kurs på det här programmet, läskigt med skönt.
Full Fokus!
 
Ha en fin söndag
//Erika
 
p.s ni missade väl inte Star Wars dagen igår? "May the 4th be with you" ;)
 
 
 
 

RSS 2.0