2015-12-08 / 18:48:47

Titta! 30 sorters té! 
Fina Sofia kom på jobbet igår och bah gav mig all denna lycka i téform. Älskart! 
 

Måste även få visa upp en riktigt härlig gubbe som jag träffade på, på ett kundmöte idag.
Fin, inte sant? 
Någon form av blandning av Edward Scissorhands, en nallebjörn och sommar.. ^^ Julmys, Östersund, Alex o Sigge

2015-12-06 / 23:03:29

Hallå där i decembervärmen!
Man kan ju säga att det varit fullt upp med diverse aktiviteter. Jobb på både Kaltes och Casinot, utbildning i Stockholm, träning, julfix och mycket mer. Här kommer några ögonblick som är långt ifrån alla.
 
ChefN beställde boken jag suktat efter länge: Sälj med Fredrik Eklund.
Det här med att ta sig tid att läsa den var ju dock värre må jag säga.
 
 
Har helt glömt att publicera lite bilder sedan Halloween som firades för ett bra tag sedan hos Anna. Väldigt trevligt!

 
Vad mer? Känns verkligen som att dagarna bara har flytit på. Man kan ju undra om det blir likadant i januari? Eller är det så här för att man har julet bakom hörnet?
Hur som helst så gjorde vi en A4 Roll-up på jobbet för något dag sedan, snygg inte sant? ;)

Första advent har även gått oss förbi, firade den hemma hos Shielo utan Shielo ^^ hehe men med Jennifer och Albin. Mycket trevligt!
 
Å en selfie på det? Jajjemän.
 
Har även haft babyshower för Malin! Otroligt mysigt blev det. Överraskning deluxe dessutom när Frida kom upp och firade.


Det blev en rolig dag med lite olika lekar och trevliga bekantskaper.
 
Förra veckan var jag på en roliggrej, av en slump. Sofia hade sett i tidningen att mina favoriter Alex Schulman och Sigge Eklund skulle befinna sig i Sundsvall och ha en intervju samt signering.
Jag köpte biljett och fick en väldigt trevlig stund på Akademibokhandeln.
 
Deras finurlighet och eftertänksamhet är väldigt intressant och de har nästan alltid ett bra svar på lut. Förvånad blev jag minst sagt när Sigge berättar om att även han -som många andra- är lite orolig över barns utveckling kring datorer. Sigge är en tänkare, men för att kunna vara kreativ och tänka tankar som man kanske inte annars kommer åt så behöver man ha ett stilla sinne. Han berättar att han märker på sina egna barn att de har svårt för att ha tråkigt.
Det fina med att ha tråkigt är att fantasin får ta rum. Jag vill påstå att han har en poäng, utvecklingen inom teknik är både en dröm och ett bekymmer. Men lagom är väl bäst, eller vad säger ni?
 
 
Intervjun var jättebra och Alex berättade bland annat hur han blev avstängd från Tv4 för att han kapat mailadresser. Väldigt roligt. Kände hur pulsen ökade när jag kom fram till dem i signeringskön. Sigge började med att skriva, medan jag frågade om han kunde skriva "Sail Away" vilket han kunde. När jag kom till Alex frågade han Sigge varför han skrivit så. Jag avbröt lite och sa "Det är det bästa avsnittet, det funkar för mig" det kändes som att Alex kände samhörighet och visade kapitel ur boken Tid där han pratar mer om hur det funkar med att få bort tankar.
Sail Away är ett avsnitt i podden där de berättar att man kan ta tankar och göra om dem till skepp och låta skeppet segla iväg i horisonten och där igenom försvinna till tonerna av Enyas låt där hon sjunger "sail away sail away". Väldigt finurligt.
 
Men nu är vi framme i nutid. Det är inte många veckor kvar till julledighet minsann. Denna helg blev dock magisk pga min vän Elin som frågade om jag ville följa med på Jamtli, vilket jag ville. Så en dag på Jamtli julmarknad och därefter en kväll, natt och morgon med mina Östersundsbrudar blev det. En kanonhelg!
 
Först gjorde vi julgodis!Pizza och skumpa! Jo man tackar ja!
 
 
Det var verkligen kanonroligt att få träffa alla igen.
Så nu väntar två veckor och sedan är i princip julen här! Spännande värre.
Måste ändå säga att jag älskar julen mest av alla högtider, den är fylld av så mycket kärlek, förväntningar och pyssel... mmh.. det ser jag framemot!
 
Men tills dess..
Ha det bäst!
//Erika
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0