Lördagmorgon

2015-02-21 / 11:22:09

Hej Hopp!
Har precis avnjutit två koppar té, x-antal hårbrömacker med skinka och en skål med kvarg, hallon, blåbär och granola. Göttans värre!
Måste säga att mina frukostar (och middagar) har blivit 4000 gånger bättre än i höstas, sedan mitt "nu jävlar blire förändring"-januaribeslut. Känns bra!
 
Just nu kliar det i fingrarna av kreativitet dock. Känns som att man bara vill slänga in sig i något obestämt måleri eller ståltråda ihop en igelkott eller någe. Har haft ett litet kreativitets-break på några månader nu, så det kanske är dags?
 
Nej men annars ska nog denna dag spenderas med städning och gym å en tripp på stan... samt lite planerande inför en vårresa. Spännande!
 
Ha däää!
 
//Erika
 
 

Glad Söndag!

2015-02-15 / 10:38:14

Godmorgon kära söndagsfolk!
Idag är en solig dag i Svallet må jag säga, även om den genom fönstret ser kall ut (kan även bero på att termometern skvallrade). Hur som haver anser jag att denna dag kommer bli himlarns fin, det kan jag nästan slå en kullerbytta på iaf.
 
Måste även ta och berätta om min fredag. Den bestod nämligen av en snabbtripp ut till Birsta där jag fick byta mina skor (Tack DinSKo) samt köpa en uuuurfin tavla.
 
 
Gallerix levererar som alltid<3 Jag är inte ett fan av sådana dära "carpe diem" och "Kärlek är så fiiiiint" tavlor men sådana här, lite ironiska.. lite...spetsiga tavlor är helt min grej. När utformningen dessutom var på glas och priset inte var så högt så kan man ju inte låta bli att slå till ;)
 
Men inte bara detta förgyllde min fredag, utan ett brev hade förflyttat sig från en brevbärares hand till mitt krypin. Ett himla fint brev från min kära mor å far som innehöll ett hjärta:
 
 
Supergulligt! :D
 
Om vi hoppar tillbaka till den här morgonen så har den bara börjat.
Jag tror den kommer förgyllas med en eller fyra tékoppar och risifrutti. Mmmh...
 
Glad söndag på eder!
//Erika
 
 
 
 

Stockholm

2015-02-13 / 23:26:14

Förra helgen befann jag mig i storstan! Det var amazing!
 
Allt började med en tågresa som slutade i Upplands-Väsby där jag, Michelle, Nicole och Kevin käkade på The White Horse. Verkligen supergott och trevligt ställe!
 
Dagen efter spenderades i city. Shoppade t.o.m, jorå! Det blev ett lypsyl-stift på Pressbyrån. Innan lunch på Jensens och en härlig promme runt Sthlm.
 
Därefter käkade jag, Mich och Chris på "Mr French".
 
Lyx toa! Trevligt!

Käkade en så sjukt god förrätt... Sotad biff med friterade kapris.. ord kan icke beskriva detta.
 
 
En fin dag, avslutades på en pub med lite vänner till Mich innan hemfärd. Hua för alla dessa bussar och tider som ska passas ihop.. en annan vill ju bah ta cykeln å trampa hem liksom? hehe
 
Men hur avslutar man då en sån här bra helg?
Jo Mich hade en överraskning i bakfickan! Fjärilsmuseet i Haga som av en händelse även har hajar ;)
 

 

Sedan bar det iväg hem till Svallet igen. Hade verkligen en kanonhelg! Så glad att jag fick komma ner och träffa goa vänner och umgås. Supertrevligt! Misstänker att jag snart kommer ner igen minsann.
 
//Erika
 
 

Hallå i lingonskogen!

2015-02-05 / 22:39:11

Hörre ni negativa människor, är ni medvetna om hur mycket energi ni kräver?
Hualigen! Önskar att man kunde gräva sig in i dessa människors sinnen och rensa lite i hårdisken.
 
Livet blir ju tvåtusen (gånger stjärntals) trevligare med en positiv synvinkel.
 
Hur som haver, 2015 har ju tagit sin rediga början. Hur blev eran?
Min största förändring är matvanor (adjö smörgåsmiddagar) samt mer träning. Men ännu väntar jag spänt i hörnet för att få göra min ståtliga entré med händerna högt utsträckta över huvudet, ett stort leende på läpparna och benen riktade framåt i en snygg pose. Förväntar mig att springa ut från hörnet i Vår, 2015, känn ingen stress.
 
Hur som haver (ett överanvänt uttryck) så ser jag framemot min helg, som kommer spenderas i storstan. Träffa några av mina guldkorn som förgyller min tillvaro på så många sätt.
 
Hualigen! Önskar man kunde ha sina guldkorn på en axel ibland, ryckandes i ens hår medan de drar nått urkasst skämt.
Hörre ni mina fina vänner och familj! Är ni medvetna om vad ni betyder? Hur mycket energi ni ger? Mina guldkorn<3
 
 

Burlesque

2015-02-01 / 17:27:11

Medan förra inläggen fokuserade på mycket som har hänt så tänkte jag även nämna det som är igång i nuet. Burlesque dansar jag nämligen numera, på Pole Point Studio.
Sjukt roligt!
Det är helt enkelt koreograferad dans till denna låt...
 
 
Vi är runt 12 brudar som varje torsdag kör ett pass för att kunna sätta alla steg till avslutningen. Sjukt roligt och jag rekommenderar det verkligen till alla.
Det bästa med att dansa är nog att man glömmer allt annat för de timmar man dansar. Du kan nämligen aldrig tänka på det där smset du aldrig fick svar på, den där soppåsen du aldrig tog ut eller den där jobbgrejen du skulle ha hunnit med. Alla dessa små gnagande problem försvinner som om någon blåst i ditt öra.
För när instuktören röst hörs i sorlet "Då kör vi" och låtens första toner vibrerar in i trumhinnan finns det bara dansen att fokusera på.
 
Woop woop!
 

RSS 2.0