Den dära helgen!

2015-06-17 / 00:14:12

Ironin att jag först konstaterar att jag uppdaterar oftast på söndagar, så när söndagen kom så gjorde jag icke detta?
 
Hur som helst, jag hade en kanonlördag måste jag säga. Men innan den förflöt in i veckan, så målade jag faktiskt ett vinställ. Vann ju nämligen ett vinställ i vintras på en pimpeltävling.
 
Jag och mamma hade exakt samma kommentar kring detta vinställ. När vi kommit hem efter tävlingen drog jag fram det, ställde det i köket, för att kika hur det såg ut. Vi tittade på det i ungefär två sekunder innan båda mumlade "Jaa..nää..hmmm..". Exakt samma tanke for genom våra huvuden. Det är med andra ord inget någon av oss hade lagt pengar på.
 

Hur som helst, så var det riktigt kul att få måla skapelsen som numera är helvit, funderar på att göra lite röda krussiduller.. men den som väntar får se. Vinet som är demonstrerat i stället var förresten en pärla att rekommendera, om du (som jag) gillar lättdruckna, söta roséviner.
 
Lördagskvällen spenderades hemma hos Amanda och Anders tillsammans med en hel rad med stjärnor! Det var grymt trevligt! En riktigt bra kväll.
 
 
Vill även rekommendera denna bål! Red Gold (otroligt toksött vin) tillsammans med hallonsoda och bär. Frukt(!)ansvärt gott och perfekt en varm sommarkväll.
 
 
Knasigt nog tog jag inte så många bilder denna kväll, förutom alla som låg ute på Snapchat en stund.
 
 
Himlen färgades alldeles rosa innan kvällen var slut.
Tack för den<3
 
Nu väntas en spännande midsommar!
//Erika
 
 

Torsdaaaag

2015-06-11 / 17:13:24

Igår fick vi på kansliet varsin vacker rosväxt av ordförande, väldigt snällt och den passar perfekt på balkongen!
Märk väl mitt balkonggolv som numera är lagt igen. Knäskurat å supersnyggt.
 


Sommaren är ju snart här med.. om värmen kunde komma. Grymt roligt att få se alla studenter i dagarna nu i alla fall. Minns mycket väl glädjen under hela dagen som aldrig tog slut... minns såklart även dagen efter.. och känslan av "Jahaaa... och nu då?".
Men det löste ju sig ^^
 

Happy Thuesday

2015-06-09 / 22:29:28

Halloj!
Det här med poddar har inte varit riktigt min grej. Postcasts alltså. Inspelade röster som pratar om ett specifikt eller ospecifikt ämne i cirkus en timme. Ens öra har ju hört talas om Fredrik och Filips podcasts, Alex och Sigge osv. Jo då, jag har givit dessa grabbar en chans att ägnat en timme eller två av mitt liv på att lyssna på detta.
 
Var det värt det?
Nej, tyvärr inte.
 
Men tillåt mig förvånas, när mina öron nåddes av en podden "Relationspodden" med Bingo Rimér och Katrin Zytomierska. FANTASTISK PODD!
Jag tror det lyckade konceptet ligger i deras personligheter, ärligheten, humorn och att de har frågor som kommer utifrån och med andra ord pratar om andras problem, fast med en personlig touch. Sen såklart måste man kanske ha ett intresse för relationer och sådant. En annan som älskar att analysera sönder saker, älskar naturligt podden.
Rekommenderar den hur som helst, perfekt att lyssna på vid städning eller diskning.
 
 
Annars har jag haft en fantastisk tisdag. En milsten är dragen och ner dunkad i backen. Känner mig nöjd och det kommer bli en bra höst. Kanske till och med en kanonhöst? Spännande!
 
//Den där blonda bruden
 
 
 

Hej söndag!

2015-06-07 / 23:11:56

Ni känner mig allt för väl, har alltid en liten pik av besökare på söndagar. Kanske är för att både ni och jag har tid att skriva eller läsa på veckoslutet?
 
Hur som helst, livet är lite ljusare denna söndag måste jag säga.
Terminen är slut och tömningen var riktigt lyckad. Alla var nöjda, mitt pass som skulle varit 18-23 blev 18-02, men det gjorde inget eftersom man hjälpte alla att få allt att fungera. Fullt ös!
 
Bästa personalen måste jag säga. Så jäkla sköna och roliga att jobba med! Finns inget bättre att peppa sådana människor som även ger tillbaka massa energi så att vi tillsammans kan göra ett kanonjobb att känna oss stolta med.
 
Kårhuset - Where everybody knows your name.
Känner ni igen Cheers gamla slogan? Tycker den passar bra in på Kåren. Du finner ingen annan krog som har den otroligt härliga miljön som vi har. Alla känner alla!
 
 
 

RSS 2.0