Motionssim

2016-11-28 / 22:20:54

Åh vilken härlig kväll. Jag såg faktiskt framemot den här kvällen hela dagen måste jag erkänna, att få ta en hel drös med simtag på Himlabadets motionssim.
På grund av ombyggnadtion fick vi simma runt i äventyrsbadets "rondell" som är 75m.
 
Att gå från den kalla och regniga utomhusmiljön till en varm och fuktig pool... mmh! Det var en riktigt trevlig upplevelse. Sinnet fick fantisera sig bort till palmernas värld medan julmusiken nådde öronen och ljuset skiftade i olika färger.
Riktigt värt helt enkelt! Rekommenderas!
 
 
Jag steg in i läggan igen, med en sjukt härlig känsla i kroppen. Ni vet? Riktigt så där.. varm i hela kroppen och dåsig. En tékopp avnjöts tillsammans med en hög med granatäppelkärnor. Mmmh!
 
 
Carpe Diem? Jao! Lite så?
 
Förresten så fick jag äntligen pynta läggan igår. Julpynt kan det väl inte bli för mycket av? Eller vad säger ni? Sjukt trevligt med massa glögg, julmusik och dans.
 
 
Inte ens Nessie klarade sig undan julpyntet ;)
 

Hallå där lördag!

2016-11-26 / 20:50:59

Det finns inget bättre i min värld just nu än att ha en hel helg för mig själv. Hinna med alla hushållsysslor, hinna landa i sig själv, hinna fundera och bara vara utan krav. I love that. Men jag skulle självklart inte uppskatta dom lika mycket om jag inte hade mer livfulla helger också. <3
 
Apropå apröra så har nästan all min rö-färg gått ur mitt hår. Det tog ungefär en månad för Manic Panic färgen att gå ur.. och jag vet inte riktigt hur jag ska deala (om min kollega Mats råkar läsa detta inlägg så vill jag bara förtydliga för farbror som inte gillar när jag blandar in engelska ord, att dealar = Hantera) med denna färg som nu uppenbarar sig.
What to do?
 
 
 
Nu är den ju tyvärr mer dassig, rent ut sagt... Tips? Toning igen? Färga? Kan man färga själv med någon bra färg från affärn som är i klass med frisörfärg?
 
Annars vill jag faktiskt berätta att jag PRECIS bokat in mig på ett Yoga-pass på torsdag. Hör och Häpna! Sist jag provade på yoga trodde jag nämligen var den sista. Jag var runt 14år, hade inneskor, handbolls shorts och tischa samt stelaste kroppen någonsin. Kände att jag verkligen inte passade in i den "mjuka miljön". MEN nu har jag läst på lite om kläder och dylikt och lär komma i en mer passande outfit och sinnesstämmning.
Tänkte faktiskt även prova på att motionssimma imorgon. Kan ju vara kul?
DECEMBER - THE PROVA PÅ VECKA NUMBERO UNO.
 
En bra uträkning:
Lugn helg + Arbetarvecka + Aktiv fritid med nya saker + Mich kommer och hälsar på helg(!!) = BRA!!
 
Eller hur? Mmh.. man ska utmana sig i livet har jag hört. Ska bli spännande!
 
 
 

Shielo 25 år!

2016-11-26 / 19:51:34

Förra helgen firade vi Shielo som fyllt 25 år. John hade riktigt grymma planer som jag och Jennifer kompliterade. Därför började vi lördagen med att kidnappa na.
 
 
Det var så roligt att jag snackade med Shielo under morgonen, om att hon skulle tvätta, knappt hade sovit osv. Haha ingen fundering ens på att något annat skulle hända denna morgon.
Jag och Jennifer öppnade dörren, stormade in och skrek. "Vad gör ni här??" Shielo satt i telefon och såg förundrat på oss som peppade igång henne att klä på sig träningskläder och hänga på. Ytterligare frågor om vad vi skulle göra etc, besvarades icke.
 
Däremot fick hon en ögonbindel och hörlurar med Crazy Frog på repeat. Vi är fina vänner. Haha.
 
 
Vi körde till förrådet och gick lite med na där borti. Innan vi anlände till Nöjeshallen, där vi gick till entrén, klev in i värmen och tog av henne ögonbindeln och hörlurarna.
Därefter hoppade John (som är Shielos pojkvän som dessutom sagt att han skulle jobba till 15), Siggan och John Doj-Doj (hennes vän och bror från Linköping), Martin och Nylander fram och skrek "ÖVERRASKNING". Haha sjukt roligt.
 
Så började dagen som blev väldigt effektiv och rolig. Vi började med GoCart.
 
 
Jag kom på första plats nedifrån. Trygg och säker förare bakom ratten, det är vad jag är. Haha. Martin vann dock GoCarten när vi därefter rullade vidare till Södra berget för att fortsätta trekampen. Här serverades snackstallrik i form av lökringar, mozzarellasticks och chili-cheese med dipp. Dessutom kom Ghelu och Andreas (Shielos syster med sin pojkvän) och överraskade med sin närvaro. Mys!
 

Andra grenen var bowling. Om jag ogillar GoCart så älskar jag verkligen bowling. Det är min sport. Vi delades upp i olika grupper och jag, Ghelu och Andreas gjorde en kanon omgång. Jag var så nöjd över min insats. Kika här nere bah: TRE STRIKES PÅ RAKEN! AAHhh.. så bra.

 
Sista grenen var Prison Island. Vilket var riktigt kul. Det var precis som Boda Borg, med lite olikheter. Olika rum man gick in i med olika utmaningar att komma på. Det rekommenderas, även om Boda Borg också har sin tjustning.
 
Martin vann dock trekampen över oss alla. Själv.. kom jag ju också etta förstås.. fast hur en annan synvinkel. ^^
Efter detta snabbade vi oss hem, duschade, käkade innan vi sågs igen i John och Shielos festlokal. Här var partyt redan igång med bildspel, presentöppning och minnen som delades. Därefter satte jag igång med en musikquiz med Ballerinakakor som pris (vem blir inte glad av ballerinakakor).
Hade även fixat lite "Jag har aldrig"-frågor (haha alltid kul) och charrader, men det hann vi inte med.
 
Däremot körde vi såklart Beerpong! Å hade allmänt riktigt roligt! Många härliga själar. Kvällen avslutades på Oscars och Udda. Av någon snilleblixt tog jag med mig en påse med kolor ut och bjöd alla människor i kön och på vägen dit och ordningsvakterna. Roligast var nog när jag stod i baren, ni vet kanske att många håller upp sitt kreditkort för att få bartenderns uppmärksamhet?
Själv höll jag upp två kolor och fick en skrattandes bartenders uppmärksamhet. "Det där har jag aldrig varit med om" sa han och log medan han tog min beställning. Den andra bartendern gav mig en godis tillbaka och jag misstänker att jag fick ett ganska bra pris på drinken.
 
 
 
En rolig kväll helt enkelt! Träffade många härliga människor på krogen dessutom. Härliga tider!
 
 

Hej Onsdag!

2016-11-16 / 20:05:03

Jahapp.. så var det min tur att dra på sig någon form av förkylning. Eller ja.. ont i halsen och någon form av trötthet har lagt sig som ett täcke över mig.
 
Men innan detta hände så hade vi ett USA-val.
 
Att vakna upp till den nyheten var inte något jag såg framemot. Var så tvärsäker på att Hillary skulle vinna? Vi får väl vänta och se vilka vallöften Trump verkligen tänker genomföra. Men jag hade personligen sett en annan vinnare i vita huset.
 
Efter detta val.. kom plötsligt fredagen och jag, Amanda och Sanna firade Ullis som fyllde 25 år! Woop woop! Vi gav henne en tid att vara redo, sen kidnappade vi henne till stan.. gick runt en sväng.. och hamnade på Pinchos!
 
 
Yummie yummie!! Så gott som vanligt. Ullis fick massa fina och goda doftljus och Pinchos personalen kom med efterrätt och sjöng. Riktigt roligt och en riktigt fin kväll! :D <3
 
Efter en nattssömn kom Marcus, Malin med barna Nova och Lucas! Sjukt roligt. Jag bjöd på spagetti och köttfärssås innan vi drog oss till Leos Lekland. Åh jäklar?? Va stort det var!
Här trodde jag att lekland innebar typ en rutschkana och ett bollhav, men det här var riktigt stort. Gångar och hängbroar, måånga rutschkanor, en vulkan att klättra upp på.. osv osv. 
Vi hade väldigt roligt där, både stora och små ;)
 
Efter en fartfylld dag så käkade vi på Biteline och drog hem för att sova.
Söndagens äventyr innebar Himlabadet och äventyrsbad. Lekarna och det härligt varma vattnet... allt var kanonbra! Att få skratta med sina brorsbarn, busa med dom och ha en sjukt härlig stund med bror och Malin, det är riktigt roligt. En fin och uppskattad helg.
 
Helgen kändes liksom längre? Men även den hade sitt slut och en ny vecka tog vid.
Såg ni supermånen?
 
 
Jag fick  ingen riktigt bra bild på den.. men det är alltså ljuset i ca mitten av bilden.
Den kändes dock väldigt mycket större på dagen? Som en stor orange boll på himlen. Men läste någonstans att månen egentligen är exakt lika stor hela tiden och att det är en synvilla :o
Spännande!
 
Så rullar veckan vidare mot sitt slut
//Erika

Fader

2016-11-13 / 22:34:12

Det har varit en händelserik och rolig helg. Men just detta inlägg på denna dag vill jag tillägna  och därmed hylla min pappa Jörgen.
 
 
Han är bäst! Han är omtänksam, en positivttänkande entreprenör och han kommer alltid med bra råd. ❤ 
 
När jag tänker på honom, så är det många minnen och tankar som dyker upp. Jag förknippar honom med filosofiska tankar att fundera över, alltid nära till skratt och humor, Konsum såklart. Tonerna av Creedence och Dire Straits når även mina tankar. Kanske tar han tag i något projekt eller så löser han korsord och dricker en och en halv kopp kaffe. Bäst!
 
Älskar dig ❤
 

En fin helg

2016-11-13 / 21:52:17

Hallå där!
Det har gått några veckor utan inlägg egentligen. Ganska fina veckor men där annat har blivit prioriterat. Vi kan börja med den ytliga förändringen. Det tog några timmar, men den fina lilaskiftandefärgen blev knallröd på en söndag.
 
"Vampire Red"
 
 
Helgen efter denna förvandling, tog jag min pärla och körde hemåt. Det var en fruktansvärt tråkig anledning, då det var min morfars begravning där jag ville vara närvarande. Men det var fint att få träffa familjen.
 
Begravningen var fin. Morfar skulle ha tyckt om den. En känslomässig afton, men som sagt väldigt fin och stillsam. I det tråkiga var det roligt att få se långväga gäster så som bror Tobbe och kusin Sanna, men även andra människor man inte sett på länge. Det var otroligt många som hade skickat hälsningar och gåvor, fantastiskt omtyckt var han.
 
Inlägget jag skrev om min morfar i bloggen, lästes upp av min pappa. Det blev ett fint avslut på kvällen.
Saknad med aldrig glömd<3
 
 
Helgen var överlag väldigt lugn och energigivande. Bra sömn, gemensamma frukostar, trevliga möten och härliga stunder. Malin ställde sig t.o.m och gjorde kantarellsoppa. Tvivlar på att någon skulle kunna göra en sådan här bra soppa. Därefter rådjur och rostade rotsaker, vilken måltid!
 
Precis som ni förstår så är det en fin helg som beskrivet att tänka tillbaka på.
//Erika
 
 

Pyssel

2016-11-10 / 18:53:06

Det har tillverkats en hel del pysselgrejer de senaste veckorna.
Här kommer ett ihopkok med bilder för att illustrera det ^^
 


 
 

RSS 2.0