It's alive!

2018-06-20 / 12:30:00

 
 
 
 
 
 

Olycksdrabbad...

2018-06-19 / 21:05:41

"Har man inte jobb så gör man sig" - Det har man ju hört vid diverse tillfällen när man råkat spilla eller vält ut en kruka med jord eller liknande. Men idag hände det något värre vill jag lova.. jag råkade putta till min vattenflaska på jobbet över min dator. Alltså?? Varföööööör? När man väl är duktig och dricker vatten dessutom? Det har jag under mina 26..27 år aldrig varit bra på. Så gör man en kraftanstängning, ett försök, ett mål och en utmaning i att dricka de där vattnäää å vad får man för det?
*inte alls bitter*
 
 
Sen fortsatte dagen i att försöka undvika olyckor...
 
Gick rätt bra faktiskt.. *crossing fingers*

Babyshower

2018-06-17 / 22:35:33

Allt började för några månader sedan när vi gick ihop några brudar och satte igång en överraskningsplan för Amanda. Anders blev såklart involverad i vår lilla plan så när dagen kom tog vi oss in i deras hus och fyllde det med ballonger, serpentiner, kakor, tårta och presenter.
 
 
Katterna verkade ta det hela ganska bra att vi hälsade på utan husse och matte. ;)
 
 
Mossberg hade gjort en otroligt söt tårta :D Så himla söt!
 
Därefter körde vi lite lekar i form av snörleken - Alla får en bit snöre att gissa hur stor magen blivit, därefter fick Amanda testa varje snöre för att se vem som vann. Musikquiz med babytema samt gissa chokladen i blöjor. Haha en lek som garanterat ger sig i form av skratt och äcklande haha.
 
 
Det var fyra olika chokladsmaker (smälta) i fyra olika blöjor. Leken går ut på att gissa rätt choklad genom att lukta och smaka om man vågar. Lyckat!
 
Det blev en riktigt bra och solig lördag och Amanda blev så himla överraskad! Riktigt kul!
 
Under veckorna som gått så har jag även varit på kurs och lärt mig filma snyggt för sociala medier. Väldigt bra kurs må jag säga och vill rekommendera appen "Adobe Clip" det är en gratis app för både Android och Iphone.
 
I torsdags befann vi oss på AW, mina kära kollegor och jag. Vi testade shuffleboard och åt så sjuuuukt god pizza på Kung Loui. Shuffleboard var faktiskt rätt roligt, påminner om curling eller koronn.
Men sen tackade vi av Sofia (I WILL MISS YOOOOU) och käkade pizza. Jag åt en så sjukt god pizza med tryffelmajonäs, svartkål, champinjoner, lök och ost! Riktigt italien-pizza, helt klart värd sina slantar.
 
Men det har helt ärligt varit några tuffa veckor för mig som passerat sen senaste inlägget. Men med bland annat ovannämnda ljusglimtar som varit guldvärda. Livet går upp och ned kan man väl säga? Med det sagt ser jag framemot en fin (och förhoppningsvis solig) midsommar. Glad midsommar i förskott!
 
 

RSS 2.0