Helloo

2017-02-28 / 11:56:05

Hello Humans!
Det händer grejer hit och dit people!
Först och främst har det blivit mycket ljusare! Kolla in denna bild för någon vecka sedan (dock är det ju ännu ljusare nu) Det är fruktansvärt skönt för sinnet måste jag säga att vi går mot dessa våriga tider. I like it!
 
 
Apopå förra inlägget så återkommer jag till teatern i ett annat inlägg, kan utlova att det kommer bli bra i alla fall. Riktigt bra :D
 
Det har avverkats några händelser under veckorna som förflutigt. En teaterfest, en AW med några fd klasskompisar från Info10, mellomys, x-antal prommenixar och t.o.m lite morgonträning på IW. En hel del tittande på The OC och pusslande (tanten i mig hurrar) samt matlagning i vanlig ordning.
 
Jodå. Fina grejer!
 
 

Rollsättningsdag

2017-02-15 / 12:30:00

Ahh!
Nerverna gör sig påminda, ty dagen innebär rollsättning(!!!). Ikväll äre alltså dags att läsa andra delen av manuset tillsammans med Kvartersteaterngänget samt få våra roller. Paniiiik. Nä men det blir nog bra, jag kastar mig in i något som är så fruktansvärt läskigt men ändå med förtjusning? Det är ju roligt!
 
Förhoppningsvis kanske man även kan avslöja vilken föreställning vi faktiskt ska spela. Det jag kan avslöja är att vi kommer spela på Norra Berget dvs utomhus och ungefär hela juni månad.
Detta innebär att jag troligen kommer vara väldigt osocial juni- och en bit in på julimånad. Men vi får väl se hur de ter sig.
 
Woop woop!

Glad alla hjärtans dag!

2017-02-14 / 12:30:00

Jag älskar att få vara kreativ. Det är verkligen något som skiner upp inom mig varje gång jag får och har lust att vara det. Idag kändes det roligt att få göra en snygg hälsning på Kaltes (tryckeriet jag jobbar på) facebook-sida. Det är ju ändå alla hjärtans dag!
 
Resultatet blev detta:
 
Glad alla hjärtans dag <3
 

Livet

2017-02-13 / 18:30:56

Té, pussel och The OC. Love this ❤️


En frippa som heter duga

2017-02-12 / 09:23:01

Hallå där ute! 

Vi närmar oss slutet på helgen. En riktigt bra helg inte sant? Lugn och skön. 
Under gårdagen hämtade jag ut mina nyslipade skidor och köpte nya skidkläder på Stadium Outlet så ni är man redo för backarna. Fyndade även Martina Haags bok "det är något som inte stämmer", hoppas på trevlig läsning. 

Men medan allt detta hände gick jag runt med en snygg frippa som tog ca 2 minuter att göra men som ser fantastisk ut (obs bilderna är tagna efter att ha frisyren uppsatt en hel dag därav "sprethåret") 

Det är en sorts ståltrådskonstruktion som man trär in håret i, rullar upp och böjer ner. Sjukt smidigt! Att inte detta fanns tidigare? Köp människor! Köp! 


Manus

2017-02-09 / 17:20:00

Första läsningen av manuset hände igår!! Ahhh.. läskigt!
Vi förde stolarna till en ring och satte oss för att läsa en replik var runt hela manuset (som inte är färdigskrivet men ändå). Det var bra people! :D
 
 
Spännande spännande.
Därefter gick vi runt i rummet som: Påfåglar, ormar, katter och apor. Hur gör man när man ska visa publiken hur en påfågel går runt? Hur gör man om påfågeln ska visa sig bättre än alla andra? Hur gör man om påfågeln hör ett hemskt ljud och måste gömma sig?

Det är ganska spännande med kroppspråket och hur man måste vara från scen för att publiken ska uppfatta vad som händer.
Pinsamt? Nej faktiskt inte. Vi är en grupp härliga människor som har som mål att gå in i roller, alla gör sitt bästa, därför blir det heller inte pinsamt. Utan alla vill hålla illusionen av vad som händer på scen. Skulle vi spricka illusionen, tycka att det är pinsamt etc.. så kommer publiken märka det och.. ja ni vet hur det känns right? Det är inte kul att titta på skådisar som tycker att dom själva är pinsamma, det är nästan outhärdligt. Så vi håller illusionen och publiken är oftast med på det.
 
Inga roller är satta än, men gissar att det inte är långt fram till dess. :)
 
 
 

Hårigt!

2017-02-08 / 16:33:26

Opsidaaisy vad mycket som hänt på sista tiden.
Men men får väl bli en resumé en annan dag, eller inte.
 
Hur som haver så har 2017 börjat rätt bra. Det känns som att jag har hela året planerat i princip och egentligen tror jag det är så jag vill ha det. Då blir det inga hastiga och lustiga beslut och allt bara är, låter inte det gött? I mina öron låter det perfekt.
 
Är även inne på min andra vecka på lchf, vilket hitills känns bra. Får väl se hur det känns längre in i denna kosthållning. Men vem älskar inte grädde liksom? ^^ Får ta upp det mer framöver.
 
Igår provade jag Glitters hair rollers för att få till snygga Hollywood lockar. Gick väl okej? Tror jag.. kände mig som en cockerspaniel till en början, men ju längre dagen har gått desto roligare känns det. Lite liv i håret liksom? Plus att dom inte alls var svårt att sätta i eller sova på.
För 30 kr får man 6 st, jag behövde 12 :)
 
 
Livet rullar på helt enkelt och ikväll är det dags för första manusgenomgången med Kvartersteatern. Ska bli häftigt att se hur det utspelar sig.
 
Tills vidare - Ha dää!
 

RSS 2.0