Valvaka och finlir

2014-05-25 / 23:43:36

Hejhopp!
25 maj hörrni. Europaval.
Politik är som sagt spännande och att rösta är en rätt som man helt klart bör ha utnyttjat.
Hoppas att ni som jag har gjort det i alla fall.
 
Min vecka avslutades med lite gymnastik i största salen på Kårhuset; Valhall.
 
Gårdagen blev en kanondag! Började med Medelpadden som Sundekon håller i:


Tanken är alltså att två lag möter varandra i kanot. Paddlar till bron, en klättrar upp för repstegen, plingar i klockan, ner i kanoten igen och den som paddlar tillbaka snabbast vinner. Super trevligt och jätte bra väder!
 
Vilade mina ögon på hockeyn en sväng innan mina ben trampade iväg cykeln till Camilla och hennes födelsedagsfirande. Träffade på några härliga brudar som tog våra apostlahästar till Torget.
 

Sjukt bra mat! Är ni i Svallet så tillåt mig rekommendera detta. Göttans!Jorå! I toalettkön hann jag minsann ta en selfie.
Skoskav i bildform.
 
Även att Real Madrid knep sin tionde CL seger, gjorde inte kvällen sämre.
En fin helg som avslutats med en liten road trip, valvaka och promme.
Finlir!
 
Nu förväntar jag mig två stressiga veckor.
Men det ska funka och funkar det inte så löser jag det.
Klart slut.
 
//Erika
 
 

19 maj tvåtusenfjorton

2014-05-19 / 00:13:31

Woop wopp!
Sommaren tycks har kommit till Svallet, känns riktigt skönt. Gräset är grönt, träden har slagit ut sina löv och gårdagen var riktigt varm, 29 grader t.o.m.
 
Men jag som har balkong åt fel håll, är det inte alltid så enkelt att hitta sol. Men tur som man har ibland ligger min lägga på ett hörn, kunde därför sola igenom två fönster ^^
 Träffade på en bil här om dagen. Omsorg? ^^


Politken haglar mina vänner! Har aldrig varit med om liknande. Men detta valår är helt outstanding. Gissar på att detta kan bero på att många av mina vänner har poltiska åsikter och har åldern inne för att rösta.
 
Minns ni när man tyckte att "Näääj politik är så tråååkigt!"? Jag minns det mycket väl, hade noll intresse för detta ämne och intresserade mig betydligt mer för att lära mig alla hajsorter som finns i världen. Men tiderna förändras.
 
Jag är numera mer insatt och vet vad jag röstar på och varför. Men jag tycker att det är otroligt intressant med andra åsikter än min egen, att de finns och varför människor har olika värderingsgrund. Känner på mig att det kommer bli ett intressant valår med många åsikter.
 
 
Annars då? Jo jag slurpar té ja!
 
 
Målade klart hjorthuvudet (äntligen!). = Super nöjd.
 
Chillade med en främmande katt. Har man inte en egen må man ju få hänga med andras liksom.
 
 
Jag har även lyckats döda en krukväxt, skrapat bort hud från foten (pole dance ^^), varit bilvakt, träffat trevliga Östersunds brudar, blivit beroende av quizkampen.
 
Snart startar en ny vecka. Terminen börjar gå mot sitt slut, vilket gör att det inte kommer vara lika mycket jobb på Kåren. Men först kör vi stenhårt dessa tre veckor som är kvar!
 
Ha det fint!
//Erika
 

En sådan dära uppdatering

2014-05-05 / 00:41:25

Känner mig bortskämd med alla dessa lediga dagar hit å dit.
Samtidigt som jag suktar efter några till.
Men det kommer, det kommer.

Veckan har varit kanon, en av de bästa tror jag bestämt.

Förra helgen spenderade jag delvis med Annie. Long time no see! Var super duper trevligt! Så det var super trevligt att käka, dricka lite vin och snacka lite skit. En spontan utgång på Oscar gjorde inte kvällen sämre.
 
 
Apropå apröra..
Måste få visa upp mina nya fruktskål!
Mitt bästa köp på länge. Riktigt super nöjd över den. 30 kr på loppis i Lofsdalen<3
 
 
 
Min valborg spenderades med härliga människor! Kan inte beskriva kvällen mer än magisk. Även om Valborg är en känd Strömsunds-högtid.
 
Mer då? Helgen har varit kanon helt enkelt. Så sjukt tacksam!
Har dessutom provat på å golfa lite med Patrick. Riktigt kul!
Träffade ju faktiskt bollen. ^^
 
Igår befann jag mig på Kåren hela natten. 18-03.
Personalfest som det var, så stod jag i baren tillsammans med Sara. Faktiskt sjukt kul att få servera de som annars är bartenders, speciellt när man får bra betyg på drinkar och shottar.
 
 
Pysselsöndagen som jag vill kalla denna söndag har spenderats i soffan. Jajjemäään, man må ha sådana söndagar med. Pysslat klart mitt hjorthuve, som när är redo att sättas upp på väggen.
Men tog även tillfället i akt och gjorde en chokladbollskatt.
 
 

Tagga ny vecka!
//Erika
 

RSS 2.0