Hippa för Frittä

2018-07-04 / 17:04:00

Förra lördagen tog jag och Malin 08:22 tåget ner till Stockholm för att överraska vår kära Frittä. Snacka om pirrrigt! Men vi tog oss ned, svirade om till våra specialgjorda T-shirts och tog oss till Brantingmonumentet. Vi hade nämligen några veckor tidigare skickat Frida ett brev med en tid, plats, datum. 14:00 skulle det vara dags, men innan dess gömde vi oss strax nedanför monumentet.
 
 
Haha alltså vi var så uppspelta!
När klockan slog 14:04 ställde vi oss sakta upp och gick några steg för att titta upp för muren som skymde monumentet. PREECIIIIS när vi tittade upp för muren så tittade Frida ner på oss! HAHA alltså det blev så flabbigt haha så otroligt roligt och kul att se na och så överraskande, även för oss.
 
 
Frida fick en egen tischa samt band innan vi slog oss ned på en gräsplätt precis bredvid. Så himla roligt att ses igen må jag säga. Vilket såklart innebär en hel del snack, vin i LOKA crush päron-flaska (haha smart inte sant) och baguetter och melon. Så mysigt!
 
När Malin och jag planerade denna dag så var vi så rädda för regn. Jag frågade Malin "Men vaaad gör vi om det regnar?? Jag har googlat på parasoller osv, men dom kommer vi ju inte få ner" efter några vändor med frågor och halvsvar så sa Malin "Nä men det kommer inte regna". Sjukt bra beslut av Malin, som beslutade helt i enighet med vädergudarna.
 
 
Vi började med en liten musikquiz med bröllopstema (rätt svårt må ja säga), därefter målade vi 1/3 på tre tavlor där vi fick ta hem en varsinn, gnuggistatuerade varandra, spelade minifotboll och tillslut spelade "Speak Out" vilket var ett helt fantastiskt spel som ni måste prova eller köpa om ni får chansen.
 
 
Titta på dessa bilder! Visst blir man glad?? Haha kan inte sluta skratta, så härligt fyllda av liv.
Efter denna picknick begav vi oss iväg på något som hette "Escape Room", såg faktiskt låg precis bredvid vår lilla park. Tänk er Boda Borg? Fast bara ett rum, det är Escape Room.
Jag och Malin hade valt ut "The Bank Job" som vi sedan skulle lösa på 60 minuter. Det var både klurigt, frustrerande och roligt och en helt ny upplevelse. Man fick dock inte ta kort där inne, men ni hittar länken till bokningssidan HÄR
Det kostar 300 kr per person och man får en introduktion från början (på engelska) med lite instruktioner som kan vara bra att veta.
Därefter får man gå in i rummet och lösa mysteriet, som handlar mycket om att tänka ett steg längre, få fram koder osv. Vill inte avslöja för mycket, men det var en rolig upplevelse!
 
Vi var sjukt nära att klara ut mysteriet dessutom (och i vårt fall, sno diamanterna). Men hade nog behövt 15 minuter till för att klara det. Men glada ändå, tog vi oss till en napoliansk pizzeria som hette Giro. OMG vad dessa pizzor var goda! Helt amaaaaazing.
 
 
 
Fluffiga kanter och degigare/tunn botten med sjukt god tomatsås, mozzarella och aubergine. MMmmmh!
 
Efter denna fantastiska måltid tog vi oss hem till Frittä och körde lite mer Speak Out innan vi tog tåget hem morgonen därpå. Men vi är alla riktigt nöjda med den här fantastiskt fina helgen. Kvalitetstid när det är som bäst. <3
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0