Höstliga tankar

2018-10-28 / 10:51:37

Det gör mig glad att många läst mitt förra inlägg.
Att många kanske fått upp ögonen för sina märkliga födelsemärken/pigmentfläckar och förhoppningsvis kollar igenom sin hud en extra gång (utan att göra det till en manisk grej).
 
Det var faktiskt något som sjuksköterskan sa till mig efter att vi opererat bort huden.
"Efter det här ska du ju självklart fortsätta kolla igenom kroppen regelbundet som alla borde göra, men utan att det blir maniskt". Ganska glad att hon la till det lilla sista. Man vill ju verkligen inte att det ska bli en mani att kolla efter förändrade födelsemärken. Men det är helt klart viktigt att fortsätta titta och reagera om något ser knepigt ut.
 
Jag vill passa på att tacka för alla fina kommentarer och tankar. <3
 
Nu mår jag bra, såret läker ihop bra och jag har inga komplikationer av det. Nästa stopp blir den 14 november, då en hudspecialist får kika igenom min hud och se om det finns fler knepiga prickar. Hårbotten är ju tex ett område man kanske inte tänker på? Känns skönt att få bli bedömd av någon som vet vad dom letar efter.
 
Vad har mer hänt under dessa dagar?
Man har ju njutit av hösten deluxe. Älskar hösten, även om jag längtar till den ljusa vintern med. Under gårdagen föll det minsann lite snöflingor här i Svallet. Mycket välkomnande.
 
 
Jag har även hunnit tyckt synd om myrpiggsvinet Matilda. Inte lätt att vara myrpiggsvin och vara allergisk mot myror. Stackarn.
 
Innan mitt förra inlägg så berättade jag ju om när Ullis, Sanna och Amanda var på besök för att fira mig. Så himla gulliga! Men jag hann aldrig posta vad jag faktiskt fick av dom. Det var ett jättestort och fint paket från Rituals, med handkräm, handtvål, duschkräm och en fin marmorplatta att ställa allt på. Superlyxigt och något jag aldrig skulle köpt till mig själv, vilket gjorde det hela extra speciellt <3
 
 
Allt luktar så magiskt gott, handkrämen är helt fantastisk dessutom. Grymt fin present!
 
Sen har ju teatern börjat igen. Kvartersteatern!
Vi hade kick-in för en vecka sedan med magisk musikquiz, snack, bastu och allmänt härligt häng.
 
 
Förra onsdagen körde vi manusläsning. Det händer liksom ALDRIG i oktober? Mäktigt impad av Jessica och Eric. Väldigt roligt att få börja på manus och kanske börja repa tidigare än andra år. Ska jag vara ärlig så gillar jag det bäst, repen med manus, så jag ser verkligen framemot följande onsdagar för att se vart pjäsen landar.
 
 
Dock osäker om pjäsens namn är offentligt ännu.
Kan väl avslöja att det är en berättelse du garanterat hört förut och troligen sett. Det kommer bli magiskt bra helt enkelt!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0